Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Kvůli manželově „velikosti“ mě sex bolí

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Reklama

Paní Simonu trápí sexuální život mezi ní a jejím manželem, a tak se pro radu obrátila na Josefa Hausmanna. Co jí doporučil?

Článek

Tentokrát do e-mailové schránky jaktovidichlap@firma.seznam.cz dotaz od paní Simony ve znění: „Dobrý den, pane Hausmanne, prosím, jak mám vysvětlit mému manželovi, že kvůli jeho velikosti penisu na mě prostě nemůže skočit a hned chtít souložit? Má přirození větších rozměrů, což mi v průběhu sexu nevadí, ale na začátku já potřebuji více přípravy. Jsme spolu 4 roky, rok manželé, dříve jsme se více mazlili, tak mi naladění na sex tak nějak šlo lépe, v poslední době ale je méně času, protože máme půlroční miminko, a tak se milujeme méně často. Já ho na jednu stranu chápu, že začal spěchat, ale už to na mě začíná být moc rychlé, prostě mě to bolí, a to nechci, a také se mu začínám vyhýbat, což také nechci. Už jsem s ním o tom několikrát mluvila, ale on mi vždycky říká, že se na  mě těší tak moc, že mu nejde zbrzdit. Co mám podle vás udělat, aby manžel pochopil, že to není o sexu jako takovém, ale o jeho předehře? Děkuju moc. Simona“

Vážená paní, Simono, váš dotaz by měl směřovat spíše na sexuologa než na mě. Jedinou radu, kterou bych vám dal, jste už vyzkoušela, ale marně. Snažila jste manželovi domluvit, avšak on si domluvit nedal. Jeho výmluva, že to nejde zabrzdit, je lichá. Lidi nejsou zvířata. Chtíč není bolest, aby si člověk nemohl pomoci. Váš manžel je prachsprostý postelový sobec. Vaše (ne)vzrušení je mu zřejmě dost ukradené a podle všeho si s ním moc jiné než „klasické“ stimulace neužijete. Obávám se, že když se někdo s touto (sobeckou) dispozicí narodí, předělat už nejde. Buďto ho laskání ženy baví, nebo ne. Mlčky předpokládám, že jste po porodu nezměnila postavu tak drasticky, že ho na laskání přešla chuť.

Protože domluva nezafungovala, nezbývá vám než zmírnit nepříjemný dopad manželovy „prudké vášně“. Znamená to mít stále po ruce nějaký lubrikant, abyste se při rychlosti, s jakou se vás muž zmocňuje, stačila „připravit“ sama. Je to trapné, ale aspoň to (tolik) nebolí.

Pohlavní akt byste mohl rovněž oddálit obrácenou předehrou – vykonávanou vámi na manželovi. Přirozené to moc není, ale když máme tu rovnoprávnost...

Feministky by vám jistě zatleskaly. Málo kdy je vidět jimi proklamovaná rovnost pohlaví v tak čisté podobě.

Reklama

Načítám