Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Manžel chce, abych měla silikony

Foto: Profimedia

Plastika prsou, po níž netoužíte? To je opravdu urážlivý dar i podle našeho – jindy na ženy tak nesmlouvavě přísného – chlapaFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtenářka Aneta je s manželem 23 let, k narozeninám od něj dostala plastiku prsou, o kterou ovšem sama nestojí. Co s tím? Proč jí takový dárek dal? A měla by na ni jít? Takhle to vidí chlap!

Článek

Josef Hausmann stejně jako každý čtvrtek i dnes odpovídá na dotaz, který dorazil do e-mailové schránky jaktovidichlap@prozeny.cz. Manžel čtenářky Anety by chtěl, aby jeho choť podstoupila plastickou operaci ňader. Jak se k tomu postavit? Čtěte!

Čtenářka Aneta:„Je mi 42 let, jsem 23 let vdaná a máme s manželem dospělé děti. Po celou dobu manželství byl náš sexuální život uspokojivý, manžel vždy chválil moje tělo a postavu, která se za celou dobu nezměnila. Letos k narozeninám mi dal poukaz na zvětšení prsou a přidal tučný obnos. Nevím, co si o tom mám myslet. Dost mě to ponížilo, moje prsa jsou doposud pevná, i když ne největší. Nechci si nechat zbytečně řezat do těla. Co tím chtěl manžel říci? Že už mu nejsem dost dobrá? Co si o tom myslíte?“

Vážená Aneto, kopu v dresu mužů, ale váš dotaz bohužel dosvědčuje, že i v mém mužstvu jsou pitomci, co nám dělají ostudu. Stejně jako nesnáším, když někdo nedělá nic s defektem, se kterým něco dělat lze (nadváha, nevzdělanost), nesnáším ani, když někdo poukazuje na defekty, se kterými dělat nic nelze (malý vzrůst, vrozené vady apod.) Je to podlé faulování bezbranné osoby, která nemůže na svou obranu nic než zalézt do kouta a tiše plakat.

V případě ženských ňader jsem slovo „defekt“ navíc zvolil nevhodně, protože každý jejich tvar či velikost je pro někoho vzrušující a nelze zde paušálně prohlásit něco za šeredné. Normálně bych vám poradil, ať zhubnete v pase, čímž se prsa opticky zvětší, ale to by si ten váš hulvát nezasloužil a ke všemu říkáte, že se vaše postava za 23 let nezměnila.

Podle stejné logiky, s jakou vám chce nechat zvětšit prsa, by vám mohl doporučit nechat si prodloužit nohy (drastické chirurgické metody pomocí neustále dorůstajících zlomenin na to existují), které se mu původně líbily a které tisíckrát laskal stejně jako ta vaše prsa.

Ten váš chlápek je evidentně zbohatlý nabob (ruku na srdce – nebrala jste si ho proto?), který si myslí, že si za své prachy může všechno koupit, včetně luxusní prsaté manželky. Navíc nemá vlastní názor – to, co se mu původně líbilo, podlehlo propagandě „kozařských“ mediálních reklam a pivních keců stejných blbů, jako je on sám.

Nedovedu si představit, jaké to teď u vás je, když si k vám večer přilehne a začne vás (po těch prsou) hladit. Asi žádná slast a perspektiva stejná, spíš horší. Na vašem místě bych se v žádném případě nenechal řezat, protože je velmi nejisté, zda by to zvýšilo vaši naději na to, že se budete manželovi líbit více, a hlavně – zda za to pokračování vztahu s tímhle člověkem (bráním se slovu chlap) stojí.

Uděláme-li střízlivou bilanci vaší situace, nejste na tom špatně: mladá, 42 let, máte odrostlé děti a můžete začít nový život vedle někoho, kdo vás bude zbožňovat takovou, jaká jste. Stejně jste dala vašemu sexuálnímu životu jen známku „uspokojivý“, což je v anglických školách čtyřka (satisfactory).

Na internetu kolují reklamy na (vakuové) pumpy a další vynálezy a pilulky na zvětšení penisu. Kupte to vašemu manželovi k narozeninám, ať vidí, jaké to je. Třeba se mu rozsvítí…

P.S. Kdyby něco z toho náhodou u pana manžela zabralo, zpravte mne, prosím, přes redakci, co to bylo za značku.

Reklama

Načítám