Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Měla jsem sex s ženatým kolegou. Proč už nechce další?

Foto: Thinkstock

Co si má myslet naše čtenářka o tom, když kolega, který se s ní vyspal, již na další její výzvy nereaguje? I dnes odpovídá náš chlap Josef HausmannFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtenářka Marta se vrhla do milostné avantýry s kolegou. Jednou. Ale chtěla by si s ním užívat více sexu! On nereaguje. Proč? Nelíbilo se mu první kolo? Takhle to vidí chlap!

Článek

Marta, čtenářka, která si užila milování se svým kolegou, napsala Josefu Hausmannovi na e-mail jaktovidichlap@prozeny.cz další dotaz. Sex si užívala. Tak proč už jí onen kolega sám nenapíše? Byla mizernou milenkou? Tady je odpověď!

Čtenářka Marta:„Jak poznám, že se muži sex se mnou líbil? Trvá mu to krátce, než dosáhne orgasmu? Nebo to prodlužuje? Nebo se ozve potom? A co když se ozývá jen kamarádsky, ale další sex nenavrhne? A jak si mám vysvětlit následující situaci: Jednorázový sex se ženatým mužem, který vykládá, jak je doma nešťastný (já jsem rozvedená a volná), poté dotyky a ,líbačky' v práci, ale další sex už nevyhledává... Přiznávám, že jsem jej možná komunikačně zahltila.“

Vážená paní Marto, v prvních třech otázkách vašeho dotazu spekulujete – přiznejte si – nikoli nad tím, jak se pozná, jestli se mu „to“, líbilo, ale proč už další sex nenavrhne. Pokud se „to“ líbilo vám a dala jste to najevo, jemu se to automaticky líbilo také. Problém je ale jinde.

Jste, jak říkáte, „rozvedená a volná“, a tudíž představujete hrozbu pověšení se na krk. „Komunikačním zahlcením“ (jak kulantně vyjádřeno!) nota bene ženatého muže jste tuto hrozbu vyplnila. Jednou se s vámi vyspal (ať už z trofejních nebo vážných důvodů), a vy mu pošlete 50 esemesek s textem, jak ho zbožňujete a s podtextem, jak byste ho chtěla urvat pro sebe. To by vzal zpátečku každý, natož (možná šťastně) ženatý.

Co vám tak asi měl nabulíkovat, když se vám chtěl podívat pod sukni? Že mu to doma výborně klape? Rád bych věděl, kdo ty „líbačky v práci“ teď iniciuje. Vsadil bych se, že vy, a pak z toho mylně vyvozujete, že o vás nadále stojí. Chlap se přece nebude snažit líbat bez myšlenek na další pokračování. Navíc se (z vašich spekulací) zdá, že sex je to jediné, na co ho chcete nalákat. To ale výborně funguje pro krátkodobou avantýru, z hlediska dlouhodobých seznamovacích strategií mužů je to málo.

Smiřte se s tím, že ten chlápek je definitivně zapuzen, jsa zhnusen a zděšen přívalem zpráv. U toho příštího zkuste (kromě sexu) zmobilizovat i další aktiva, kterými byste mohla chlapa zaujmout trvale. Kromě atraktivnosti postavy je to – jak už víte – střídmost v komunikaci (maximálně jednu sms týdně, zvlášť když si můžete popovídat spolu v práci nebo po práci) nebo například sportovní a kulturní kultivovanost, smysl pro udržovaný rodinný krb a nehádat se o neinstrumentální názory (na politiku, náboženství, oduševnělost celebrit…).

Žena, která dovede dělat muži sparingpartnerku při tenise, spolulezkyni na skalách, spoluhráčku při Beethovenových sonátách pro housle a klavír a nehádat se o voloviny, přichází s bohatší nabídkou pro společný život než žena, která spatřuje svou hodnotu v poskytování rozkroku a umění uvařit buřtguláš.

Reklama

Načítám