Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Manžel mě šokoval, navrhl mi sex ve třech

Foto: dotshock, Shutterstock.com

Foto: dotshock, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobře ví, že je žárlivá, a přesto vyrukoval s tím, co by si v posteli přál zažít. Čtenářka Radka se strachuje, jestli ji ještě miluje, když po ní něco takového chce. A proč ho to vůbec tak najednou napadlo? S prosbou o radu se obrátila na Josefa Hausmanna.

Článek

Na adresu jaktovidichlap@firma.seznam.cz Radka napsala: „Oběma nám je 45 let, máme dvě děti, synovi je 18 a dceři 15 let. Naše manželství se mi jevilo do nedávné doby jako vcelku idylické. Pár krizí za těch 20 let, co jsme spolu, sice proběhlo, ale pokaždé jsme to ustáli. Hlavní důvod byla moje žárlivost. Je to pěkný chlap, a tak na něho ženy vždycky letěly. Pracuje ve firmě, kde má hodně kolegyň, taky si docela často píše s kamarádkami z dřívějších časů. Tvrdí, že o nic nejde, že jsou jen ty druhé, protože já jsme pro něho na prvním místě.

V sexu nám to podle mého klapalo, pořád mě silně přitahuje, jemu se údajně také velmi líbím. Ale… Před pár dny mě doslova šokoval návrhem, že by rád prožil sex ve třech: on, já a další žena. Prý co já na to?! Protože ho miluju, vzala jsem si čas na rozmyšlenou, ale vůbec nevím, co s tím mám dělat.“

Vážená paní Radko, váš muž se od jiných liší jen tím, že se vám nebál navrhnout to, o čem ostatní sní potají, pokud si rovnou své touhy neplní někde mimo. My, muži, se (mylně) domníváme, že když se něco líbí nám, musí to být úžasné i pro naše drahé, a hned přemýšlíme, jak tyto úžasnosti zprostředkovat i jim. A tak taháme ženy po skalách, necháme je s námi mrznout ve studených bivacích, strádat na (rádoby) dobrodružných výpravách, lámat si hlavu nad Schrödingerovou rovnicí či Aljechinovou obranou a užít si slastí tělesných, jaké poskytují jen extrémní sexuální hrátky. A to proto, aby se pak ukázalo, že žena po žádné z předkládaných „lahůdek“ netouží.

Fyzika ji nebere (i když z ní má posléze doktorát), mrazivý východ slunce na Gerlachovském štítu jí může být ukradený, na šachy nemá čas a od sexu má jiná očekávání než ta, která muž nabyl sledováním pornofilmů. Nesuďte proto muže tak přísně za to, že se vás snaží zatáhnout do svého úžasného světa. Konkrétně ten váš, kdyby chtěl, tak by si dovedl „trojku“ zařídit bez vás. Tím, že ve „scénáři“ počítá i s vámi, dává najevo, že o vás stojí a že by si to bez vás tak neužil.

Foto: Dmytro Zinkevych, Shutterstock.com

V posteli by se podle odborníků mělo experimentovat a inovátory bývají častěji muži. Zkuste některým jeho návrhům dát šanci...Foto: Dmytro Zinkevych, Shutterstock.com

Pokud do toho půjdete, měla byste se předem obeznámit s psychologickými úskalími, která na vás čekají. Jejich rozbor by vydal na několik stran textu, tak jen to nejdůležitější. Alfou a omegou celé akce je, jestli vůbec na sobě snesete ruku cizí ženy. Pokud se vám při takovém pomyšlení zvedá žaludek, máte objektivní výmluvu, kterou váš muž musí uznat. On by se jistě také netěšil z toho, že ho v posteli bude hladit po zadku cizí chlap (teď se zvedl žaludek mně).

Pokud tohle není problém, snažte se při „hře“ soustředit jen na pozitiva a přehlížejte vše protivné. Třeba jako na běžkách myslím na to, že je okolo krásně, a nekazím si to rozebíráním negativ, jako že mám hlad a zebou mě ruce, s čímž stejně nic neudělám. To ovšem není jednoduché! Z těch protivností vás nejvíce bude iritovat porovnávání se s tou druhou ženou – jak vypadá, jestli se to manželovi nelíbí s ní víc, jestli se jí nevěnuje více a podobně.

Z toho by následně mohly vzejít výčitky typu: „Kdyby ses přitom viděl, jak jsi z ní byl celý vedle!“ Tím byste to celé zkazila – jako byste pokazila celý běžkařský výlet, kdybyste pak jen omílala, že tam bylo hnusně a foukalo. Děláte to kvůli svému muži, je to pro něho z vaší strany dárek, tak to sehrajte „profi“ až do konce. Na tu ženu nežárlete, kdyby ji chtěl, má ji i bez vás.

Píšete, že jste spolu už 20 let. Váš muž si jistě uvědomuje, že je třeba najít nový impulz, jinak váš sexuální život „zpuchří“. Neřeší to útěkem k jiné, řeší to s vaší účastí, počítá tedy s vámi do budoucna, tak mu to nekazte. Nebo místo toho navrhněte nějaký vlastní nový impulz. Schválně, co vymyslíte!

Načítám