Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Nevěrou ke zdraví mužů!

Foto: thinkstock

Chcete, aby ho sklátily strašné choroby? Pak mu zakazujte nevěru!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muži jsou společností bráni jako pohlaví, které je odolnější, postradatelnější, a tak o jeho zdraví netřeba tolik pečovat, do něj investovat či o něm mluvit. Je třeba to změnit!

Článek

Na poměr, nebo spíše nepoměr celkových investic na zdravotnictví, osvětu a lékařský výzkum chorob typických pro muže a pro ženy poukazují odpůrci diskriminace mužů (marně) již dlouho. Málokdo proto ví, kolik je v naší republice diagnostikováno nových případů rakoviny prostaty a kolik mužů na ni denně zemře. V USA na tuto chorobu umírá každých 16 minut jeden muž.

Je známo (potvrzují to například studie agentury PlanetProject), že bohatá a častá sexuální aktivita je nejlepší prevencí proti tomuto strašáku moderní doby. Čím více sexu, tím lépe. Však také statistický úbytek frekvence pohlavních styků v posledních letech je hlavním podezřelým faktorem téměř stoprocentního nárůstu výskytu této choroby za posledních 20 let.

Je přirozenou vlastností každého živočicha (a co jiného my, muži, jsme), že s více samicemi docílí více sexu. Tento takzvaný Coolidgeův jev jsme na zdejších stránkách již probírali. Má-li tedy (věrný) muž s manželkou po déle trvajícím manželství sex řekněme jedenkrát týdně, s pravidelnou milenkou by ho měl do týdne dvakrát, se třemi milenkami třikrát… Tedy alespoň po nějakou dobu, z terapeutického hlediska ale zaplať pán Bůh za to. Na zdraví jeho prostaty by to mělo značně pozitivní dopad.

Pročež ženy, radujte se z mužových záletů. Upevňuje si tím zdraví a vydrží vám déle. Nakonec bude mít i větší sexuální apetit na vás – po guláši, svíčkové, roastbeefu a telecím ragú si zase dá jednou rád i studenou tlačenku, čímž upevní i zdraví vaše. Konečně – budete jednou ochotny zpytovat svědomí nad svým umírajícím mužem, že i vy – obstrukcemi se sexem a nepřejícností, aby si sex mohl opatřovat i jinde – jste pár hřebíčků do jeho rakve také zatloukly? Není z pohledu mužova zdraví jedno, jestli mu svou žárlivostí znechutíte milenku, nebo mu po kapkách podáváte arzén?

Ženy se v průměru dožívají skoro o osm let déle než muži. Chtějí-li, aby s nimi muži na tomto světě pobyli déle, nestačí ani, aby jim milenky pasivně tolerovaly. Měly by jim je aktivně shánět, eventuálně vyčlenit na ně finanční prostředky z domácí kasy – stejně jako se vyčleňují na acylpyrin nebo na lázně.

Statistický poměr jeden osmdesátiletý děda na 56 osmdesátiletých babiček přece nemůže nikoho bavit.

Reklama

Načítám