Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Orálním sexem proti zubnímu kazu

Foto: THINKSTOCK

Zdravější zuby mohou mít muži i díky zálibě v orálním sexu, míní dle svého průzkumu Josef Hausmann. Jak je na tom váš partner?Foto: THINKSTOCK

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při nedávné oslavě mých šedesátin došlo na přetřes, jak to, že v tomto věku mám stále všech svých 32 zubů, a to přes to, že konzumuji sladkosti i v noci.

Článek

Z legrace jsem odpověděl (samozřejmě jiným slovníkem, než užívám zde), že to bude asi preventivním působením „ženských šťáv" proti bakteriím vyvolávajícím zubní kaz, eventuálně proti paradontóze. Jako bývalému badateli v lékařských vědách mi však moje (geniální) myšlenka utkvěla v hlavě a začal jsem se jí zabývat.

Z rešerše vědeckých publikací o dentálním výzkumu jsem zjistil, že přes staletá zkoumání všech možných aspektů kazivosti zubů zůstává tento pohled na danou problematiku naprosto nedotčen.

Nemám možnost průzkumem porovnávat počty zubů dvou statisticky průkazných vzorků mužské populace, vzájemně se odlišujících postojem ke cunnilingu, tedy k poskytování sexuálních rozkoší ženě ústy. Začal jsem proto provádět bádání (dotazovací metodou) na vlastní pěst. Moje generace mi skýtá vynikající výzkumný materiál, neboť v ní jsou zastoupeny všechny typy dentice – od bezzubých dědků po zubaté fešáky (jako já). Statistika tohoto soukromého výzkumu je však silně ovlivněna přitažlivostí manželek dotazovaných mužů, které holt už jsou mnohdy také ve věku – no, nepitvejme se v tom. Přesto z mých průzkumů jednoznačně vyplývá, že zachovalejší zuby mají ti, jež jsem pracovně nazval „dolňáci“.

Pokud by se moje domněnka vědecky potvrdila, znamenalo by to zlom v ženských strategiích výběru partnera. Značně vzrostou preference pro zubaté typy. Hitem mezi zubními pastami budou pasty s výtažky z poševního sekretu. Cena ženského rozkroku tak nabude další hodnoty. V nevěstincích se zavedou zvláštní služby pro parodontiky – možná i hrazené zdravotními pojišťovnami. Zkrátka stávající zlatý důl se ještě rozroste. Akorát dentisté a výrobci zubních křesel budou bez práce.

Pod heslem „na každém šprochu pravdy trochu“ se takto ženám dostává do ruky návod (podobný pány propagovanému velebení zdravotní prospěšnosti obsahu mužského ejakulátu, podněcující ženy k felaci), jak přesvědčit své manžele a milence zdráhající se plnit jejich tužby.

V době, kdy jsem dopsal toto pojednání, už mám zubů jen třicet. Dva mi pěstí vyrazil jeden nerudný chlap, když jsem se ho v rámci svého průzkumu omylem ptal, jak to dělá s manželkou. Nemohl jsem přece vědět, že boxoval za US Praha a že ta poblíž stojící metráková megera patří k němu…

Reklama

Načítám