Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Proč partnerovi v sexu nestačí klasika?

Foto: Profimedia

Je chyba dopustit, aby se ze sexu stal nezáživný stereotyp. A to se dnes snaží vysvětlit náš chlap čtenářce MarceleFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marcela zrovna není typ na nějaké experimentování. A přece to po ní partner vyžaduje… Co si o tom myslí Josef Hausmann?

Článek

V e-mailové schránce jaktovidichlap@prozeny.cz byl tento dotaz čtenářky Marcely: „Dobrý den, mám dotaz, mně je lehce přes 30, můj přítel je o 10 let starší. Dřív jsme se milovali častěji a víc jsme také v posteli experimentovali, jenže mně se prostě už nějak nechce. Oblíbila jsem si ,klasiku', u které si vychutnám co nejvíc, ale můj přítel se u ní bohužel nudí, a to i přesto, že ji nakonec i pro svůj orgasmus potřebuje. Stále se v posteli dožaduje experimentů, i když stejně skončíme vždy u ,klasiky' a oba to víme. Tak proč po mně pořád chce nějaké novoty?"

Jak to vidí Josef Hausmann? Čtěte.

Vážená slečno Marcelo, místo toho, abyste ocenila partnerovu vynalézavost a chuť do života, frfňáte nad těmito jeho přednostmi, čímž ho dříve nebo později otrávíte. To je jedno, že nakonec skončíte u klasiky, přece záleží i na tom, co je předtím. Je to, jako byste někomu podsouvala, že nemá cenu jíst kaviár, když ho pak stejně nakonec zajíte chlebem…

Jestli on ten váš (chudák) přítel tu klasiku nepotřebuje proto, že jinak se vyvrcholení z vaší strany nedomůže. Pochybuji, že by mu to nešlo jinak. Každému to jde, jenom jemu ne? Tohle na nás nezkoušejte.

Také se musím zastavit u vašeho výrazu „pořád nějaké novoty“. Takto nelogicky použité slovo „pořád“ je výrazem vaší rozmrzelosti, že vás nechce nechat jen válet se na zádech, ale chtěl by od vás i nějakou samostatnou akci. Kolikpak těch „novot“ asi existuje, že je chce „pořád“? Spíše se zdá, že pod slovo „novoty“ dáváte všechno, při čem byste musela také trochu máknout sama.

Hlavně mi ale váš dotaz přijde dost sobecký. Pokud jste, jak říkáte, dříve v posteli experimentovali (čili prováděli „novoty“), asi vás to tak nebolelo, abyste teď nemohla překonat lenost a udělat občas radost bližnímu svému – když víte, že to chce.

Chtěl jsem napsat „milému svému“, ale uvědomil jsem si, že ho moc ráda nemáte. To byste se těšila na každou blbůstku, kterou jej můžete (i za cenu vlastního nepohodlí) potěšit, nejen na potěšení své. Jděte do sebe, nebo začne „novoty“ zavádět u nějaké jiné. Žen, které touží po „novotách“, je možná více než těch, kterým stačí ta vaše „klasika“. Kéž byste se alespoň v kuchyni nevyhýbala novotám. Ale podle všeho to u vás i s večeří vypadá na chleba s máslem a kofolou z Lidlu.

Když je člověk jednou líný, tak je líný u všeho.

Reklama

Načítám