Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Sex se starou ženou je skvělý!

Foto: THINKSTOCK

Čas umí být pěkně jízlivý a zlomyslný. A věk partnerek čím dál vyšší...Foto: THINKSTOCK

Reklama

Když moje generace seděla v lavicích na gymplu a stála před námi 40letá učitelka, vůbec nás nenapadlo, že s takovou bábou by ještě mohly cloumat city jako láska nebo sex. Prostě odpis, konec, jdi do důchodu.

Článek

Později člověk dorostl do věku, kdy měl se čtyřicetiletými ženami co do činění, a rád, a musel konstatovat, že je to holka v podstatě stejná, jako bývaly ty dvacetileté. Zároveň se ovšem divil, jak někdo může (a jestli to vůbec jde!) přilehnout k padesátileté, zvlášť když mu je třeba také padesát, což jeho hrdinství povyšuje na druhou a dodává mu příchuť masochismu. Taková vrásčitá paní s povislými prsy!

Zlomyslný a jízlivý čas nás dostrkal i do padesátky, abychom zjistili, že se zde nikdy o žádné hrdinství nejednalo, natož masochistické, protože spát s padesátiletými krasavicemi není vůbec žádné hrdinství, ale požitek. Mnohdy – kdyby měl člověk na výběr – by si vybral stokrát radši zachovalou matku než její obtloustlou, ukňouranou a nanicovatou dceru.

Teď ale zjišťuji, že ani ženy spějící k šedesátce (považte – babičky a důchodkyně!) nejsou tak odporné, jak se mi zdály ve čtyřiceti. Ty vrásky nějak vůbec nevadí a ostatní povislost (nejedná-li se ovšem o tloušťku) jakoby zaručovala dráždivou živočišnou přirozenost. Jdu-li s takovou po ulici, drže ji za ruku, gymnazisté i čtyřicátníci si jistě ťukají na čelo a považují mne za masochistického hrdinu na druhou, jak jsem to kdysi také dělával. A jako já teď považuji ty sedmdesátileté dědky s bábami.

No to už ale ne, to mně nepovídejte, že za pár let… Ne, tam nechci, nestrkej do mě, ty hnusnej čase, já přece nejsem úchylák, abych spal se scvrklými stařenami! Jde to vůbec technicky? To se ale sám sebe ptá teď ten gymnazista také, když vidí mě jít s tou bábou odpovídající mi věkem, navíc se jistě diví, jakou k tomu mám motivaci. On ale neví, že to žádná bába není. Ale ta sedmdesátiletá už bába je, nebo taky ještě ne? A kdy už teda jo? No uvidíme, řeknu vám to pak po pravdě. A ty už zase nestrkej, vždyť už jdu.

Jednu věc však vím už teď. Holka, která byla, stručně řečeno „kráva“ už ve dvaceti, jí zůstane i v padesáti. Ženský mozek v tomto ohledu na rozdíl od těla nestárne a svým zvráceným způsobem zůstává charakterem. Muž se přitom, jak stárne, stává tolerantnějším k estetickým pokleskům ženského těla. Nikoli však k pokleskům povahy. To, co překousl ve třiceti, nebude v padesáti snášet ani minutu.

Naštěstí je podle statistiky sedmdesátiletých bab asi dvakrát víc než sedmdesátiletých dědků, takže v tom domově důchodců bude z čeho vybírat. No ale stejně nevím, jestli se tam těším…

Reklama

Související témata:

Načítám