Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Vadí mužům povadající ženská ňadra?

Foto: Thinkstock

Jak se muži stavějí k povadlejším ženským ňadrům? Dámy, nemějte zbytečné obavy!Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Povadlá prsa. Jsou pro muže naprosto asexuálním prvkem, nebo jim na nich až tolik nesejde? Prozradíme vám, jak to vidí chlap!

Článek

Ano, i na prsa se můžete našeho chlapa Josef Hausmanna na e-mailu jaktovidichlap@prozeny.cz ptát. Co konkrétně řeší čtenářka Katka? Jejich stárnutí! A tady je odpověď...

Čtenářka Katka: „Ženy přirozeně stárnou a řeší to, že už nemají prsa tak pevná jako dříve. Řeší to také muži? Nebo to berou jako přirozenost a ženina ňadra je vzrušují i tak?“

Vážená paní, zodpovědně se mohu vyjádřit opět pouze za sebe a muže podobně smýšlející: Muži to neřeší, berou to jako přirozenost – a pokud to řeší, tak siláckými řečmi v hospodě, kde si hrají na vybíravé „prcíře“ a „fajnšmekry“, aby se pak doma přitulili k vrásčité bábě, protože je buď jiná nechce, nebo nemají odvahu jinou oslovit.

Ženina ňadra jako vzrušivý stimulátor pro muže se přeceňují a ženy tomu bohužel pod tlakem reklamy uvěřily a trápí se tím. Na ženě je toho vzrušivého mnohem více. Celé to mediální „kozí šílenství“ je jen další páka na překrucování a zastírání klasických a skutečných hodnot. Samozřejmě, když po tisící čtete, co měla ta která celebritka včera na plese za dekolt, logicky dospějete k názoru, že přesně tohle je to nejdůležitější a na ničem jiném nezáleží. Mně, jako čistokrevnému „dolňákovi“, je tento módní trend obzvlášť protivný (viz moje esej Horňáci a dolňáci).

Navíc dívky (a ňadra) z plakátů vás nikterak neohrožují – v běžném životě se totiž nevyskytují, a tudíž pro vás nepředstavují konkurenci. Váš (jistě také stárnoucí) partner měl a má denně možnost si na ně sáhnout – a s jakým výsledkem? Ty mají políčeno na jiné šíbry! Kdyby on takový velmistr byl, už by se dávno k nějaké z nich nastěhoval.

Pro vaše uklidnění zmiňuji soukromě pozorovaný jev – ženy s plochou hrudí mají partnera skoro všechny. Je to možná dílem i pro to, že bývají štíhlé a chlapi ze dvou zel (nadváha s kyprými ňadry a plochá štíhlost) berou to druhé. Přirozené vzrušuje více než umělé a určitá míra povadlosti a vrásky jsou pro muže vzrušující právě pro podvědomou záruku přirozenosti.

Kromě toho při vzrušivosti hraje roli i faktor dostupnosti. Krásná herečka ze stříbrného plátna mě (pro svou nedostupnost) nebude tolik vzrušovat jako (třeba i povadlá, leč dostupná) sousedka slunící se za plotem. Spíš než povadlost vadí muži stejnost a nepestrost. Než laskat po tisící to stejné, to raději povadlejší, ale hlavně jiné.

Znám muže, kteří ve vztahu k stárnoucím potenciálním partnerkám zestárnout nedovedou, mladá tuhá ňadra (ale i napnutou kůžičku a to všechno kolem) nadále potřebují a nic jiného je nevzrušuje. Je to svým způsobem prokletí – buď sexuálně atrofují po boku svých stárnoucích partnerek, nebo je (pokud jsou škubatelní) nějaká mladá dotlačí do dalšího sňatku, v němž se stanou knechty.

Nenechte se tedy zdeptat údajnou magickou mocí ňader, kterou jim přisuzují média a pár „horňáků“. Většina z toho je prázdný humbuk.

Načítám