Hlavní obsah

Jak ženy tají nevěru? Tyhle triky muži neodhalí!

Foto: thinkstock

Nejen muži, ale i ženy dokážou být nevěrné!Foto: thinkstock

Reklama

Byly nebo stále jsou svému muži nevěrné! A neprasklo to na ně! Jejich stupeň utajení by jim mohla závidět kdejaká tajná služba. Jaké jsou jejich triky na to, aby milenec zůstal neprozrazen?

Článek

Ženy dovedou být velmi vynalézavé a opatrnost je jim vlastní. I proto se jim velmi často daří své zálety úspěšně utajit. Takhle to dělají.

1. Není důkaz, není nevěra

Ze zkušeností nevěrných žen jasně vyplynulo, že základem „úspěchu“ je zničení veškerých možných důkazů. „Veškeré textové zprávy a emaily od milence jsem vždy hned po přečtení mazala. Stejně tak jsem si nikdy do diáře na den, kdy jsem s ním měla sraz, nepsala jeho jméno. Vždy jsem si tam poznačila slovo ´deadline´, protože moje práce obnáší vytváření různých projektů, které musím odevzdat v přesném termínu. Slovo deadline tedy mého muže nemohlo nijak zaskočit, pořád před sebou nějaký mám,“ vypráví osmatřicetiletá Linda.

To pětatřicetiletá Soňa šla ještě dál. „Žádné fotky, žádné dárky. To jsem milenci řekla okamžitě,“ říká rezolutně.

A ještě jedna rada od nevěrnic. V seznamu kontaktů v telefonu by neměl být žádný „miláček“ ani „Jeníček“, ale naprosto formální označení, například Jan Novák. „Vysvětlovat, proč mám zmeškaný hovor od Jeníčka, by se mi nechtělo. Ale Jan Novák? To je kolega, nudný účetní, kdokoli,“ vysvětluje čtyřicetiletá Jana.

Foto: thinkstock

Opatrnost je ženám vlastní. V jejich mobilu určitě žádné milostné esemesky od milence nenajdeteFoto: thinkstock

2. Mlčeti zlato

Nikomu ani muk! O záletech se nemluví ani s nejlepší kamarádkou! „I když jsem měla třeba stokrát chuť se jí svěřit, nakonec jsem mlčela. Každý se může prořeknout, mít neuváženou narážku, třeba když je mírně ovíněn, a podobně. Kdo nic neví, nic nepoví,“ říká dvaatřicetiletá Klára.

Obdobný zákaz platí i pro různé „anonymní“ chaty, internetové diskuse a podobně. Obzvlášť pokud jsou vedeny z domácího počítače. Jednou se zapomenete odhlásit, a průšvih je na světě!

3. Bezpečné místo i čas

Základní pravidlo zní: „Nikdy si nezvi milence domů!“ „Jednou byl manžel týden pryč a mně protékal záchod. Napadlo mě, že pro milence by byla hračka to spravit. Ale mohli by ho vidět sousedi, a vzhledem k tomu, že bydlím v paneláku, mohli by nás i slyšet. Tak jsem raději zavolala instalatéra,“ popisuje Linda.

Foto: thinkstock

Ideální místo na zálety? Tam, kde nikdo z vašich známých nebydlí ani nepracujeFoto: thinkstock

Ale bezpečnostní opatření platí i na místa záletů. Žádné oblíbené restaurace kamarádů, místa v okolí manželovy práce a podobně. Riziko, že někoho známého potkáte, tu bude vždy, jde ale o to ho co nejvíce minimalizovat!

Proto není ani dobré scházet se s milencem v době, kdy by žena byla za normálních okolností doma. „S milencem jsem se scházela vždy v době oběda nebo odpoledne po práci, kdy jsem řekla příteli, že jdu cvičit nebo se cournout po obchodech,“ radí osmadvacetiletá Katka. A alibi v podobě zasvěcené kamarádky, co vás bude krýt? Vzhledem k bodu dva nikdy!

4. Vhodný výběr milence

Na úspěšném utajení má velký podíl nejen nevěrná žena, ale i ten, s nímž „zanáší“. I on musí mít zájem na tom, aby nic neprasklo. Ideální je tak zadaný muž, který také nehodlá přijít o rodinu, nebo notorický sukničkář, kterého trvalé vztahy nelákají. Všichni ostatní představují riziko. Co když budou chtít víc?!

Byly jste i vy nevěrné? Utajily jste to, nebo to na vás prasklo?

Reklama

Související témata:

Načítám