Hlavní obsah

Jaké plavky vybrala plnoštíhlé čtenářce Renatě Helena Konarovská?

Foto: Mona Martinů

Jaké plavky slušely Renatě nejvíce? Posuďte samy v našem článkuFoto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barevné potisky jsou na plavkách velmi aktuální. Mohou si však barvy a vzory dovolit i ženy s plnými tvary? Helena Konarovská jednoznačně odpovídá ano. A hned třikrát je vyzkoušela na čtenářce Renatě.

Článek

Když je léto v plném proudu, i největší odpůrkyně návštěv koupališť musí občas udělat výjimku a vyrazit k vodě. Své o tom ví i Renata (31). „Přihlásila jsem se, protože mě taková výzva inspirovala k tomu, být trochu odvážná. Chci být v plavkách krásná a neschovávat se, ale nevím, co si obléct,“ přiznala se nám při příchodu na focení naše čtenářka.

Helena Konarovská Renatu přivítala s úsměvem. Ta už stejně jako všechny ostatní plnoštíhlé, co do Le Chaton přijdou, pokukovala po klasických tmavých odstínech. Majitelka butiku ji však tradičně ukázala modely, které naši čtenářku okouzlily. „Věřte mi, v těchto třech modelech nešlápnete nikdy vedle,“ ubezpečila zprvu nedůvěřivou Renatu. A jak to této krásné ženě s plnými tvary slušelo? Posuďte samy.

Kombinace vzorů? Trend léta

Když Renata viděla první plavky, které si měla jít vyzkoušet, hlásila: „Barevně jsou dokonalé. Ale pro mě?“ Když si je ovšem oblékla, nestačil se nikdo z přítomných divit. „Sladit puntíky a květinové vzory je nelehký úkol, ale tyto plavky se s ním popasovaly více než dokonale,“ pochvaluje Renatě model Helena Konarovská.

A opravdu bylo o co stát. Zavazování kolem krku krásně pozvedlo čtenářčin dekolt a vytvořilo dokonale souměrná prsa. Jemné řasení na bocích zase Renatu opticky zeštíhlilo a tím jí vzrostlo sebevědomí o třídu výš. „Jsem živý důkaz, že barvy boubelkám sluší,“ pochvalovala se Renata po počáteční nedůvěře v zrcadle. A měla proč.

Foto: Mona Martinů

Jednodílné plavky, Sunflair, Paradise Found, 3110 KčFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Květinový vzor společně s puntíky vytvořil zajímavý kontrastFoto: Mona Martinů

Hit mezi baculkami – tankiny

Dvoudílný komplet v námořnických barvách vypadal skvostně už na ramínku. „Tankiny, jak se také nazývá komplet plavkových kalhotek a prodlouženého vršku, jsou velmi oblíbené zejména u zákaznic, které nechtějí příliš ukazovat své bříško,“ říká odbornice na dámské spodní prádlo.

Helena Konarovská na Renatě předvedla, že tyto tankiny mají i další využití. Na bocích jsou všité šňůrky, které zatáhnutím vrchní díl mohou zkrátit, a tak si může naše čtenářka bez obav i opálit bříško. „Materiál je pohodlný, podprsenka je vyztužená. Tyto plavky můžete nosit na pláž ke kraťasům nebo sukni,“ doporučuje.

Foto: Mona Martinů

Tankiny vyztužené, Panache Cleo, Lucille, 2560 KčFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Tento střih plavek je praktický i velmi ženský. Ideální kombinaceFoto: Mona Martinů

Bikiny pro ženskou postavu

Když se řekne slovo bikiny, ihned se většině lidí vybaví titěrné plavečky, které si můžou dovolit jen modelky z lesklých dámských časopisů. „Bikiny zdaleka neznamenají plavky pro hubené ženy. Stačí vybrat dobře střižené kalhotky a vršek, který dokáže vaše vnady ukočírovat,“ radí Helena Konarovská.

Vzor si tentokrát vybrala Renata, líbil se jí na první pohled. A když si je oblékla, opravdu jí vršek plavek vykouzlil plný dekolt. Jemné překřížení látky na prsou přitahuje pozornost od holého bříška a naše čtenářka vypadá absolutně jinak než před vstupem do butiku Le Chaton. Sebevědomě a sexy. Co myslíte?

Foto: Mona Martinů

Dvoudílné plavky, nevyztužené, Magistral, Goa, 3760 KčFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Bikin se nemusíte vzdávat, i když máte pár kilo navíc. Stačí jen pečlivě vybrat střihFoto: Mona Martinů

Další plavky vhodné i pro baculky

Foto: Archiv firmy

Jednodílné plavky, Sunflair, Braided Colors, 2480 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Jednodílné plavky, Tommy Hilfiger, 2299 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Tankiny, PrimaDonna, Jet Set, 4310 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Jednodílné plavky s průstřihem, Guess, 1799 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Jednodílné plavky, Sunflair, New Black, 2520 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Jednodílné plavky s průstřihy, Calvin Klein, 2299 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Plavky dvoudílné, vyztužené, Lise Charmel, Macramé Distinction, 4960 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Plavková podprsenka, Gossard, Sienna Triangle, 699 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Jednodílné plavky, Sunflair, Istanbul Palace, 2860 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Jednodílné plavky, Tommy Hilfiger, 2299 KčFoto: Archiv firmy

A co vy? Zkusíte letos barevné plavky, nebo sáhnete po osvědčené klasice?

Reklama

Související témata:

Načítám