Hlavní obsah

Jaké spodní prádlo bude příští rok in?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V polovině listopadu proběhla módní přehlídka luxusního spodního prádla a modelové konfekce butiků Le Chaton Heleny Konarovské. Tato významná každoroční akce se tentokrát konala v neobvyklých prostorách cirkusového šapitó národního cirkusu Berousek. Chcete vědět, jaké spodní prádlo bude příští rok in? Podívejte se!

Článek

Program módní přehlídky zahájila Helena Konarovská, majitelka butiků Le Chaton, která celou show i moderovala. Módní kolekce předvádělo 22 krásných manekýn, z nichž nejznámější byly Kateřina Průšová, Iveta Lutovská, Veronika Chmelířová a Kateřina Sokolová.

Kateřina Průšová v korzetu značky Luna

Luxusní krajkový korzet předvedla Iveta Lutovská

V úvodním vstupu byly představeny plavkové modely unikátní italské značky Raffaela d'Angelo a peruánské značky Aquaclara, které představily modelky na hřbetech živých velbloudů. Poté následovalo velbloudí cirkusové číslo cirkusu Berousek. V následujícím vstupu byly modelky oděny do nádherných vánočních kolekcí spodního prádla nejlepší francouzské značky Lise Charmel. Následovalo představení finančně dostupnější, ale velmi dobře provedené řecké značky Luna. Dalšími představenými značkami byla francouzská luxusní značka Aubade a italská extravagantní luxusní kolekce značky Ritratti.

V dalším vstupu žasli diváci nad nádhernými košilkami Marjolaine a French Cancan. Zároveň se na mole předvedla nejdražší kolekce večera od italské firmy Crescentini. Následovaly originální modely punčochové značky Emilio Cavallini.

Úvodní vstup, kdy modelky přijíždějí na bílých velbloudech. Na snímku Michaela Řeháková

Čtveřice miss – zleva: Kateřina Sokolová, Kateřina Průšová, Iveta Lutovská a Veronika Chmelířová

Poté přišel jeden z vrcholů této přehlídky – kolekce neobvyklé a originální australské značky Pleasure State, která nadchne použitím hedvábí a barevných vzorů. Po přestávce byly představeny kolekce dámské konfekce z butiku Le Chaton CHIC francouzské značky Aventures des Toiles a další italská móda. Konfekce byla doplněna šperky z kolekce francouzské značky Taratata.

Více spodního prádla na www.lechaton.cz

Defilé australské značky Pleasure State

Kompletní kolekce značky Antinea, kterou předvedly Petra Ziková, Kateřina Jílková a Lucie Kubalová Uxová

Druhým vrcholem přehlídky byly již tradičně nové kolekce na zakázku ručně šitých korzetů francouzské návrhářky madame Cadolle a anglické návrhářky madam Woolrich. Modely doplňovaly chorvatské originální šperky z pravých drahokamů a perel návrhářky Buza.

Luxusní model v bílostříbrném provedení předvedla Kateřina Průšová

Toto krásné svatební prádlo značky Antinéa je bez výztuže, balkónového střihu a hodí se pod šaty, které mají ramínka a hluboký výstřih. Podvazkový pás, který vidíte na obrázku, se správně nosí pod kalhotky, jen na přehlídkách se prezentuje na kalhotkách. Kalhotky jsou šortkového typu a krajka navazuje na krajku na podvazkovém pásu

V šatníku každé ženy, která už se naučila mít k sobě pozitivní vztah, by mělo být velmi sexy prádlo, ve kterém se cítí sebevědomě. Tady vidíte podprsenku bez kostic značky Crescentini, , která je výrazně zdobená stříbrným šperkem a zároveň netlačí a může být použita i jako vrchní oblečení. Na sobě má modelka ještě elastickou košilku a úžasný doplněk, jemné provokativní rukavičky

Reklama

Související témata:

Načítám