Hlavní obsah

Jarní šatník podle posledních trendů? Nakupujte se slevou!

Foto: Redakce Proženy.cz

Foto: Redakce Proženy.cz

Reklama

S novou sezonou je čas na obměnu šatníku. Jaké kousky oblečení by vám neměly na jaře chybět? Tyto trendy jsou „must have“, a když si počkáte na naši unikátní slevovou akci, rozhodně vaši peněženku nezruinují, ba naopak, ušetříte.

Článek

S příchodem nového ročního období máme vždy tendenci obrátit šatník naruby a nakoupit co nejvíce nového oblečení, protože prostě „nemáme co na sebe“. Znáte to.

Pojďme se na to ale podívat realisticky – nemusíte utratit celou výplatu, abyste dostály všem jarním trendům. Stačí, když si jich vytipujete třeba jen pět a počkáte si na slevovou akci Nákupní jízda s Proženy.cz a on-line obchodem About You.

Kdy bude probíhat? Nové boty, šaty, plavky nebo vše budete moci nakupovat on-line za výhodnější ceny od 22. do 31. března. Jaké slevy můžete čekat? Můžete se těšit na slevu 25 % na About You módním e-shopu. A co je nejlepší, sleva platí také na více než 20 000 již zlevněných produktů. A jaké jsou ty nejdůležitější trendy jara, bez kterých se prostě neobejdete?

Blejzr, midisukně a bílé tričko

Blejzry a lehké kabátky se hlásí opět o slovo. Zaměřte se na ty v trendy barvách – korálovou, žlutou, světle modrou a v podstatě všechny barvy duhy, anebo naopak na barvy neutrální, nude, béžové. Vedle nešlápnete ani v případě kostky nebo květů. Tipy, jak nosit kostkované sako, jsme vám už ukázali.

Sako unosíte jak k džínámcigaretovým kalhotám, tak i například k midisukním, které jsou druhým základním stavebním kamenem jarního šatníku. Po jakých se teď porozhlédnout? Sáhněte po plisovaných, pouzdrových, s knoflíky, se zvířecím vzorem nebo s puntíky.

K tomu nejlépe jednoduché bílé tričko. Nosí se také nápisy a loga. Dávat na odiv značky už není passé, takže klidně sáhněte i po značkových kouscích s nápisem. Vždy byste ale měly mít na mysli, že bílá musí být skutečně bílá!

Šaty a tenisky

U šatů zapomeňte na jednoduchost a vrhněte se do světa vzorů. Pro tuhle sezonu vede šátkový vzor (scarf print), černobílé puntíky a nesmrtelné květy. A pokud ještě na šaty není počasí (zkuste mikinové šaty), přehoďte si přes ně lehký svetr nebo sako.

A co na nohy? Pokud byste měly investovat letos na jaře do jediných bot, měly by to být tenisky. Konkrétně ugly sneakers. Jsou mohutné, vypadají trochu retro, jsou barevné, nebo naopak úplně bílé. Tvoří skvělý kontrast právě se šaty a midisukněmi.

Foto: ABOUTYOU

Midisukně, blejzr a ugly sneakers vypadají dohromady skvěle!Foto: ABOUTYOU

Těšíte se na naši unikátní Nákupní jízdu Proženy.cz a About You?

Reklama

Načítám