Hlavní obsah

Jaromír Jágr a jeho ženy. Má miláček národa novou lásku?

Foto: Barbora Reichová / CNC, Profimedia.cz

Foto: Barbora Reichová / CNC, Profimedia.cz

Jaromír Jágr, zlatý chlapec z Nagana a zarytý starý mládenec, byl po rozchodu s poslední přítelkyní Veronikou Kopřivovou nějakou dobu sám. A nyní se spekuluje o novém vztahu. Tentokrát se nejedná o modelku, ale krásnou slovenskou tenistku.

Článek

Jaromír Jágr je sice hokejová ikona, ale stejně jako se řeší jeho neuvěřitelná kondice, počet gólů a nahrávek, je velkým tématem i jeho milostný život. Ve svých 47 letech je stále svobodný a číhá se na sebemenší náznak, že je „náš Jarda“ zamilovaný. A tato možnost se dost možná právě rýsuje. Hokejista byl totiž spatřen s bývalou slovenskou profesionální tenistkou Danielou Hantuchovou.

Dosud se Jaromír Jágr soustředil spíše na modelky, ale Slovenka, se kterou je nyní spojován, jim může vzhledem směle sekundovat. Které krásky patřily k osudovým ženám miláčka národa?

Daniela Hantuchová (36)

Žena, o které se v současnosti spekuluje jako o nové lásce Jaromíra Jágra, není žádná tajemná kráska, ale velmi úspěšná sportovkyně ze sousedního Slovenska. Daniela Hantuchová hrála profesionálně tenis od roku 1999 a ve své kariéře na okruhu WTA Tour vyhrála pět titulů ve dvouhře a devět ve čtyřhře. S tenisem skončila v roce 2017 a ve stejném roce tančila ve slovenské soutěži Let´s Dance. S hokejistou byli spatřeni, jak do pozdních nočních hodin vedou přátelskou konverzaci na akci v botelu Admiral a následně se měli společně odebrat do domu v centru Prahy. Ke spekulacím se zatím nijak nevyjádřili, slovenská kráska mlčí a Jágr otázky zahrává do autu a mlží. Necháme se tedy vývojem překvapit.

Foto: Profimedia.cz

Kam se vyvine vztah s krásnou Slovenkou? Foto: Profimedia.cz

Iva Kubelková (42) 

První vážnější známost měl hokejista s modelkou a první Vicemiss roku 1996 Ivou Kubelkovou. Randili spolu mezi lety 1996 a 1999 a hokejoví fanoušci si ji jistě vybaví i ze záběrů z oslav fenomenálního vítězství na zimních olympijských hrách v Naganu. Ale krátce poté se rozešli - život po boku vrcholového sportovce je prý náročný, Jaromír navíc hrál v zámoří. Prý se k němu ale ze všech partnerek hodila nejvíc.

Foto: Profimedia.cz

Iva Kubelková je žena krásná, chytrá a oblíbená. A byla první vážnější známostí hokejového bohaFoto: Profimedia.cz

Nicol Lenertová (45)

S moderátorkou a zpěvačkou nebyl hokejový mistr tak dlouho jako s Ivou Kubelkovou nebo posléze s Andreou Verešovou, ale to nic nemění na tom, že její vliv byl obrovský. Během vztahu s ní (v roce 1999) se „Džegr“ totiž zbavil svého proslulého účesu zvaného „mullet“, který později zlidověl jako „na Jágra“ (vlasy vzadu delší až na krk a vpředu krátké).

Foto: Profimedia.cz

Nebyli spolu dlouho, ale Nicol tehdy prohlásila, že vztah s Jaromírem byl za odměnuFoto: Profimedia.cz

Andrea Verešová (39)

Na tenisovém turnaji v Bratislavě potkal Miss Slovensko Andreu Verešovou a v roce 2000 ji představil jako svoji partnerku. Vypadalo to nadějně a mnozí si mysleli, že tentokrát to doopravdy klapne, Andrea Verešová se dokonce na nějaký čas vzdala svého života v Česku a odstěhovala se do zámoří. Jenže nakonec zjistila, že jí jeden z nejlepších hokejistů všech dob nedá to, co ona od partnera očekává, a rozešla se s ním. Později se nechala slyšet, že Jaromír Jágr není na vážné vztahy zralý.

Foto: Janoušek / CNC, Profimedia.cz

Žili spolu šest let, ale přáteli nezůstali, prý se od rozchodu nepotkaliFoto: Janoušek / CNC, Profimedia.cz

Lucie Borhyová (41)

S usměvavou blondýnkou šlo spíše o chvilkový románek a letní flirt, za moře do NHL ho zprávařka z Novy nedoprovázela. Jaromír se tehdy snažil novinářům teorii o krátkém nezávazném vztahu vyvrátit – dokonce tvrdil, že to s Lucií Borhyovou byla láska na první pohled, alespoň z jeho strany. Není vlastně jasné, kdy a jak se rozešli.

Foto: Profimedia.cz

Jejich vztah byl krátký, ale rozhodně na sebe nezanevřeli a rádi se spolu baví dodnesFoto: Profimedia.cz

Inna Puhajková (33)

Seznámila je společná kamarádka a hokejista pak v roce 2006 začal za novou přítelkyní tajně dojíždět do Broumova. Konečně to vypadalo, že se hokejový mág usadí a poučí se z rozchodu s dlouholetou přítelkyní Andreou Verešovou. Jenže nakonec ani Inna nedokázala dovést Jaromíra k oltáři, případně s ním mít dítě – po šesti letech se rozešli.

Foto: Profimedia.cz

Jaromír Jágr představil Innu jako svoji partnerku na vyhlašování Zlaté hokejky v roce 2006 a ona se později přiznala, že byla velmi nervózní - partnerky Jágra byly vždy ve středu zájmůFoto: Profimedia.cz

Veronika Kopřivová (28)

Poslední oficiální partnerkou byla Veronika Kopřivová. S ní se hokejista dal dohromady v roce 2016 na Floridě, kde měl zrovna angažmá. Nejdříve vztah tajili, ale Veronika brzy začala sociální sítě zásobovat společnými fotografiemi. Trnem v oku veřejnosti byla její nejasná minulost a Veronika dostávala od svých sledovatelů pěknou „čočku“. Jaromír za jejich vztahem stál a svoji lásku bránil. O jejich rozchodu se spekulovalo již v roce 2018, kdy se on vrátil do Čech, ale Veronika tu s ním ne vždy byla a často pobývala na Floridě. Oficiálně se rozešli až letos a blonďatá podnikatelka má již nový vztah, žije s modelem a kickboxerem Miroslavem Dubovickým (28).

Foto: Profimedia.cz

Když se jejich vztah provalil, snesla se na Veroniku vlna kritiky kvůli tomu, že kdysi tančila u tyče. Jaromír to neřešil a s krásnou blondýnkou byl velmi šťastnýFoto: Profimedia.cz

Myslíte, že se Jaromír Jágr do svých padesátých narozenin usadí a ožení? Ostatně nebyl by první muž, který založil rodinu ve vyšším věku.

Reklama

Související témata:
Daniela Hantuchová
Inna Puhajková