Hlavní obsah

Jedna sklenička denně vám prodlouží zdraví a krásu. Oč jde?

Foto: 123RF Limited

Foto: 123RF Limited

Chybí vám pružnost a lesk vlasů? Chcete mít vlasy a nehty jako z reklamy? I když vlasům pomáhá vhodný šampon, pravidelné zábaly a střih, nejlepší výživu jim dopřejete zevnitř. Bez ohledu na to, kolik nám je a co děláme, všechny chceme zůstat krásné a mladé. Když víte, co vaše pleť potřebuje, můžete toho dosáhnout.

Článek

Stejně jako vlasy, i naše nehty se z velké části skládají z kolagenu. Nejkvalitnější zdroj najdete v mořském kolagenu. Lidské tělo však od 25. roku života postupně ztrácí schopnost kolagen tvořit a po 40. roce ho už netvoří téměř vůbec. Pro zachování celkového zdraví a pružné pokožky bez viditelných vrásek je proto důležité jeho doplňování pravidelným vnitřním užíváním. Nejlepší je dodat jej tělu zevnitř, ideálně v takové formě, která je mu nejbližší.

Foto: Inca Collagen s.r.o.

Inca Collagen – kvalitní český kolagen ověřený zákazníkyFoto: Inca Collagen s.r.o.

Elixír mládí

Kolagen, základní stavební hmota v našem těle, tvoří pojivové tkáně pohybového aparátu. Představuje 30 % všech bílkovin v těle, a dokonce až 70 % sušiny kloubních chrupavek. Tato bílkovina tvoří nejen strukturu kostí a kloubů, ale i vazů, šlach, chrupavek a kůže.

Zatímco si ho naše tělo v mladém věku dokáže plně vyprodukovat samo, vyživuje klouby, zlepšuje pohyblivost svalů a brání stárnutí kloubních struktur a tkáně. A nejen to. Pokud ho máme dostatek, udržuje nejen naši pleť, ale všechny tkáně v těle dokonale mladé a pružné. Při pravidelném užívání funguje kolagen, pokud je do těla dodáván ve správné formě, jako elixír zdraví a mládí – dokáže vyhladit drobné vrásky, výrazně zvýšit elasticitu pokožky, zesvětlit pigmentové skvrny, intenzivně hydratovat suchou pleť a výrazně zlepšit kvalitu a růst vlasů. Zpomalí tak proces stárnutí tím nejpřirozenějším způsobem.

Kolagen, který opravdu pomáháVideo: Inca Collagen official

Dopřejte svému tělu ten správný kolagen 

Je nezbytné jej dodat tělu ve správné formě, ideálně takové, která se nejvíc podobá našemu lidskému kolagenu. Kolagen si nejúčinněji doplníte jeho pitím. Nejefektivněji se vstřebává čistý mořský bioaktivní kolagen, jenž je nejvíce podobný lidskému kolagenu a naše tělo s ním dokáže pracovat jako s vlastním. My doporučujeme ověřený český Inca Collagen, na který již vsadily mnohé ženy a má skvělé recenze. Denní dávka 3000 mg prémiového kolagenu putuje přesně tam, kde ho tělo nejvíc potřebuje. Vyzkoušejte příznivé účinky kolagenu a uvidíte, jak se ho vaše pleť a tělo krásně napije.

„Tělu dodaný kolagen podporuje výživu těla a pohybového aparátu, napomáhá při hojení drobných poranění, zvyšuje pevnost svalů, šlach, vazů i kůže,“ vysvětluje emeritní primář ortopedie MUDr. Milan Čarvaš.

Mořský kolagen od Inca Collagen představuje Romana LjubasováVideo: Inca Collagen official

Načítám