Hlavní obsah

Jelení plátky na červeném víně

Hodnocení:
(0)
Foto: Alena Winnerová
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
10 minut
Náročnost
nízká

Už jste si někdy na grilu dělali jelení maso? Ne? Tak to byste měli co nejdříve napravit. Je totiž neuvěřiutelně křehké a jemné.

Ingredience pro:
4 porce
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 dl červeného vína
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 bobkový list
  • sůl
  • pepř
  • 800 g jeleního masa
  • 5 g drceného jalovce
Článek

Postup

Krok 1: V hlubší míse v oleji rozmíchejte víno, přidejte tymián, jalovec, bobkový list, sůl a pepř. Naklepané jelení plátky v této směsi přes noc (nejlépe však dva dny) marinujte. Poté na středním žáru grilujte doměkka.

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama

Sdílejte článek