Hlavní obsah

Bez viagry! Jak zaručeně probudit chuť na sex?

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Jak otevřít další „intimní dveře“ a vstoupit do zahrady nekonečných potěšení? Podpořte svoji sexuální touhu, nastartujte jeho libido a dopřejte oběma nové radosti.

Článek

Čekáte tipy a triky, jak se chovat, co dělat, jakým způsobem flirtovat s partnerem a dotýkat se sebe sama? To přijde až nakonec. Vše okolo touhy a budování spojení s vlastní psychikou i tělem začíná u jídelníčku! Co do něj zařadit?

Denní dávky rozkoše

Chystáte-li si večer užít, již ráno „naordinujte“ partnerovi kopřivový nebo zázvorový čaj, který podporuje sexuální touhu. V případě, že na bylinky není, zkuste ginkgo bilobu. Zlepšuje nejen „nabuzení“, ale i erekci a průběh pohlavního styku. Užívat ji můžete také.

Podle studie publikované v odborném časopise Journal of Sex & Marital Therapy má příznivý vliv i na ženy, z nichž některé potvrdily právě nárůst touhy, nebo dokonce snadnější dosažení orgasmu. Obvykle je uváděno, že první rozdíl je zjevný už za tři týdny pravidelného užívání.

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Mezi osvědčená afrodiziaka patří i bylinkové čaje, například zázvorovýFoto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Přírodní povzbuzovače 

Hodit se bude i kořen Maca neboli peruánské viagry. Ta vám i jemu dodá energii „na pokusy“ a povzbudí libido. Na jeho zdraví (libida) se taktéž podílejí vitaminy E a skupiny B. Zinek a draslík jsou životabudiče, a to i u mužů. Nacházejí se třeba v banánech a mořských plodech; tak aspoň víte, co máte na dovolené u moře ochutnávat pokud možno co nejčastěji.

Pokud jsou pánové unavení nebo ospalí, mají nízkou hladinu testosteronu. To se nehodí nikomu. Zinek proto naordinujte i partnerovi a pro jistotu mu k snídani naservírujte misku ovesných vloček, které přirozeně zvyšují hladinu tohoto hormonu v krvi.

Něco jako „kotva“ lásky

Až budete příjemně naladění, navoňte se parfémem a pomazlete se. Proč? Když použijete při sexu nebo škádlení nějakou vůni (může to být třeba aroma tělového mléka nebo nějaký esenciální olej), až ji ucítíte příště, vaše mysl ji propojí se sexem. Touha se tedy nastartuje o dost rychleji. Podobný účinek má i nějaká kompilace oblíbených písní, které jsou pro vás dva sexy. A pak už ta naléhavost a dychtivost musí ven! Naplno!

Jistý britský výzkum potvrdil, že polovina ze 4000 respondentek se stydí za své tělo v takové míře, že odmítají sex. V Česku to není o moc lepší. Podle ankety agentury SANEP své nahé tělo nemůže vystát 66 % Češek a komplexy z něj má každá pátá žena (anketa probíhala ve vybrané skupině 24 823 dotázaných). Je to ještě horší, když muž chce nechat při milování rozsvíceno. Existuje řešení akceptovatelné oběma stranami? Že se ptáte. Jednoduché způsoby jsou ty nejúčinnější!

V minutě krásnější

Náladové osvětlení vytvoříte tak, že svíčky položíte na zem. Můžete čistě pro tuto příležitost vytvořit třeba svícny ze starých zavařovacích sklenic (pomalované srdíčky). Vtip je v tom, že světlo dopadající zespodu je lichotivé pro všechny typy postavy.

Jo a aspoň jednou týdně si do práce oblečte sexy prádlo. Takové to sváteční, co nechcete moc vytahovat, protože je ho podle vás škoda nosit. Neschovávejte ho a užijte si jeho sílu. Ihned se totiž začnete cítit sexy. Využijte i horké dny a občas se vydejte do zaměstnání bez spodního prádla. Vědomí nahoty ve vás vzbudí touhu po milování. Zvlášť, když o jeho absenci napíšete partnerovi, který myšlenku podvečerní schůzky v posteli nesmírně rád uvítá.

A jak vy posilujete sexuální touhy? 

Reklama

Související témata:

Načítám