Hlavní obsah

Jsou slavné a na věk 60+ nevypadají aneb Jak to sluší Elišce Balzerové a spol.?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyrovnat se s věkem, to je umění. A tyto herečky a zpěvačky to zvládají s grácií. Zdá se, jako kdyby vůbec nestárly – a pokud ano, jde jim to na jedničku a leckdo by jim mohl závidět.

Článek

Co mají tyto ženy společného? Všem je přes šedesát a všem byste skutečný věk tipovali jen stěží. Kromě toho těchto sedm žen spojuje i další věc – neutuchající energie, která z nich vyzařuje na míle daleko. Možná právě ona je tím elixírem věčného mládí.

Eliška Balzerová (68)

Hvězda divadelní hry „Můj báječný rozvod“, nekompromisní maminka z filmu „S tebou mě baví svět“ (1983), vášnivá babička z „Žen v pokušení“ (2010). Eliška Balzerová je herečka mnoha tváří, ale bez ohledu na to, co zrovna hraje, vypadá vždy bezprostředně a přirozeně. Tajemství jejího půvabu musí být právě v energii, stejně jako v úsměvu, bez kterého je k vidění málokdy.

Foto: Profimedia.cz

Na křtu knihy „Retro ČS“ se herečka nebála si na hlavu nasadit zmijovku a očividně si to moc užívalaFoto: Profimedia.cz

Zdena Studenková (63)

Spolu s Eliškou Balzerovou by si klidně mohly zahrát v pokračování „S tebou mě baví svět“ a nebylo by skoro poznat, že mezi filmy uplynulo víc než třicet let. I Zdena Studenková má zřejmě tajný elixír mládí, který pravidelně užívá. Možná to může být i jejím mladším partnerem, který ji omlazuje a vedle kterého září.

Foto: Profimedia.cz

Zdena Studenková stále vypadá téměř jako zpěvačka Gábina v slavné komedii „S tebou mě baví svět“Foto: Profimedia.cz

Jana Švandová (70)

Málokdo by asi hádal, že Janě Švandové bylo letos na jaře sedmdesát. Nejen herecká kolegyně, ale i spolužačka Elišky Balzerové si umí života užívat a možná právě její bohémství jí do žil vlévá mladistvou krev. Herečka se nicméně několikrát nechala slyšet, že nemá nic ani proti estetické medicíně, ale mělo by to být vždy s mírou a tyto zákroky by neměly ženu zbavit grimas a emocí v obličeji, jak se to občas stává.

Foto: Profimedia.cz

Jana Švandová plastickou chirurgii přímo neodmítá, ale nerada by někdy skončila s tváří bez výrazu Foto: Profimedia.cz

Veronika Freimanová (62)

Určitě si pamatujete Veroniku Freimanovou jako profesorku z filmu „Sněženky a machři“ (1982). Od té doby sice uplynulo několik desetiletí, ale tato hnědovláska jako kdyby se vůbec nezměnila, vypadá pořád stejně dobře!

Foto: Profimedia.cz

Tvář Veroniky Freimanové úsměv neopouštíFoto: Profimedia.cz

Marie Rottrová (75)

Lady soul, jak se Marii Rottrové říká, také rozhodně patří mezi slavné ženy, kterým byste jejich věk nehádaly ani náhodou a které vypadají snad ještě lépe než zamlada. Zpěvačka, jako jedna z mála českých celebrit, se nikdy příliš netajila tím, že si nechala upravit povislá víčka. Podle nás to ale rozhodně není jen otázka víček – zpěvačka je stále neuvěřitelně šik!

Foto: Profimedia.cz

Marie Rottrová přiznává, že má plastiku očních víček Foto: Profimedia.cz

Simona Stašová (62)

Ani Simona Stašová se na chvíli nezastaví – patří mezi naše nejobsazovanější herečky. Letos oslavila 62. narozeniny. V jednom rozhovoru řekla, že na svůj věk vypadá, avšak dokáže skvěle klamat energií, která v ní třímá. My si myslíme, že to má trochu v genech, i její maminka Jiřina Bohdalová (86) vypadá výtečně.

Foto: Profimedia.cz

Energie se v rodině u Simony Stašové zřejmě dědíFoto: Profimedia.cz

Jana Paulová (62)

Když vidíte Janu Paulovou v divadelním představení „Pro tebe cokoliv“, těžko byste hádali, že šedesáté narozeniny už má za sebou. Energii, kterou vysílá všude kolem sebe, sbírá herečka mimo jiné i na svých častých cestách do Asie, zejména do Indie.

Foto: Profimedia.cz

Jana Paulová překypuje energií a úsměvy Foto: Profimedia.cz

Která z dam je vám nejsympatičtější? 

Načítám