Hlavní obsah

Námluvy celebrit: Víte, jak se daly dohromady slavné páry?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Navázat vztah v dnešní době není jednoduché – zvlášť když se člověk pohybuje ve stejném okruhu lidí. Osobnosti showbyznysu mají to štěstí, že díky pracovním nabídkám potkávají stále nové tváře. Je pro ně tedy jednodušší navázat vztah?

Článek

Zajímá vás, jak se dali dohromady někteří slavní? Myslíte si, že při natáčení filmu, kde hráli zamilovaný pár, a tak bylo nabíledni, že to tak dopadne i v reálném životě? V případě Reese Witherspoon (41) a Ryana Phillippeho (43) nebo Angeliny Jolie (42) a Brada Pitta (53) to tak vážně bylo, ale všechny příběhy rozhodně nezačaly takhle jednoduše. Jak se seznámily další páry?

Mila Kunis (34) a Ashton Kutcher (39)

Jejich první polibek se odehrál už během natáčení seriálu „Zlatá sedmdesátá“, kde Mila hrála Jackie a Ashton Kelsa. Při natáčení si sedli jako kamarádi a i poté spolu byli občas v kontaktu. Setkali se ale až po čtrnácti letech od natáčení, tedy v roce 2011 na předávání filmových cen, kde Mila nevěřila vlastním očím, co je to za fešáka. Ashton ji pozval na party, aby jí tam seznámil se svým kamarádem, ovšem jak to dopadlo, už všichni víme. Nicméně pár dlouho vztah před médii tajil, Ashton měl po rozvodu s Demi Moore (54), která to nebrala moc dobře.

Foto: Profimedia.cz

Mila Kunis a Ashton Kutcher se seznámili už v devadesátých letech, oficiálně spolu začali randit až v roce 2013, když se Ashton rozvedl s Demi MooreFoto: Profimedia.cz

Blake Lively (30) a Ryan Reynolds (41)

Podobný osud čekal i Blake a Ryana – když se potkali při natáčení filmu „Green Lantern“ (2011), tak to mezi nimi jiskřilo, ale v tu dobu byl Reynolds ženatý se Scarlett Johansson (32) a Lively randila s Pennem Badgleym (30). Slovo dalo slovo a necelý rok po seznámení už byli oba svobodní, a tak se mohli začít na veřejnosti ukazovat spolu a začít budovat rodinu.

Foto: Profimedia.cz

Nejprve se museli rozejít se svými partnery, než mohli začít randit spoluFoto: Profimedia.cz

Victoria (43) a David (42) Beckhamovi

Ona byla členkou skupiny Spice Girls, on byl světově proslulý fotbalista. Jak jinak to tedy mohlo v roce 1997, kdy se poprvé potkali, dopadnout než láskou na první pohled? Tak to alespoň popisuje Victoria. Davida spatřila na charitativním fotbalovém utkání, kde ze sebe po celou dobu nespustili oči a dali se do řeči. Při odchodu napsala Victoria své číslo na Davidovu letenku z Londýna do Manchesteru a zbytek historie už známe.

Foto: Profimedia.cz

Victoria a David se seznámili na charitativní akciFoto: Profimedia.cz

Heidi Klum (44) a Seal (54)

Tito dva se poprvé potkali na předávání cen v Londýně – dali se do řeči, ale nikam dál to nevedlo. O několik týdnů později se náhodou střetli v hotelové hale v New Yorku, a to už byl jasný osud. Heidi v tu dobu čekala dítě s Flaviem Briatorem (67), bývalým závodníkem formule 1. Poté, co vyšel románek najevo, se s ní Flavio rozešel a Heidi začala randit se zpěvákem. Ten ji nedlouho poté požádal o ruku. Biologický otec si práva na dceru nikdy nenárokoval a Seal v roce 2009 holčičku adoptoval. Poté spolu Heidi a Seal měli ještě tři děti, ovšem v roce 2012 se rozešli a posléze rozvedli.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum a Seal se rozvedli před třemi letyFoto: Profimedia.cz

Cynthia Nixon (51) a Christine Marinoni (50)

Christine není z branže, přesto si její srdce a srdce herečky Cynthie k sobě našla cestu. Tyto dvě ženy se potkaly na fundraisingové akci v New Yorku, kam známá herečka dorazila po rozvodu s Dannym Mozesem, se kterým má dvě děti. Později spolu Cynthia a Christine uzavřely partnerství a v roce 2011 se jim narodil syn.

Foto: Profimedia.cz

Cynthia Nixon byla čerstvě po rozvodu, když potkala ChristineFoto: Profimedia.cz

Jillian Fink (51) a Patrick Dempsey (51)

Psal se rok 1994. Když kadeřnice Jillian viděla v rezervační knize u dalšího zákazníka jméno Patrick Dempsey, myslela si, že jde jen o nějaký žertík. Když ale do kadeřnického křesla skutečně usedl fešný herec, šla dívka málem do kolen. Rozhodně však nebyla ostýchavá a oznámila mu, že ji zajímá a chtěla by ho poznat trochu blíže. Krásnou ženu nemohl Patrick odmítnout, a tak spolu šli na rande. Cesta jejich manželství byla občas trnitá a dvojice po ní nedokázala vždy kráčet spolu, ovšem nakonec se vždycky sešli. A tak po třiadvaceti letech mohou tvrdit, že jejich vztah je čím dál tím pevnější.

Foto: Profimedia.cz

Jillian byla kadeřnicí, když se s Patrickem potkaliFoto: Profimedia.cz

Michelle (53) a Barack (56) Obamovi

Bývalý prezident Spojených států amerických nastoupil v roce 1989 na stáž do advokátní kanceláře v Chicagu a jeho mentorkou měla být Michelle, společnice firmy. Brzy se stala Barackovým parťákem nejen v kanceláři, ale také v životě, a tak se jejich láska dostala postupně z Chicaga až do oválné pracovny v Bílém domě.

Foto: Profimedia.cz

Michelle měla být Barackovou mentorkou v advokátní kanceláři. Nakonec se stala jeho celoživotní partnerkouFoto: Profimedia.cz

A jak jste se se svým partnerem poznali vy?

Reklama

Načítám