Hlavní obsah

Jste ve stresu? Vyzkoušejte kuriózní antistresové omalovánky

Foto: DickObraz

Erotické omalovánky potěší i jako vtipný dárek třeba pro kamarádku nebo kolegyniFoto: DickObraz

Antistresové omalovánky zažily před pár roky boom a měl je snad každý. Že vás témata v podobě přírody a fantasy už omrzela? České antistresové omalovánky pro dospělé DickObraz jsou doslova vzrušující změnou. A zasmějete se nad nimi s partnerem i kamarádkou.

Článek

Ještě jste antistresové omalovánky DickObraz nevyzkoušeli? Věčná škoda! Jsou totiž spolehlivým bojovníkem proti nudě a ještě lepším prostředkem k relaxaci. A ta je, hlavně v dnešní uspěchané době, obzvlášť důležitá.

To potvrzuje i mnoho výzkumů, které tvrdí, že relaxace snižuje krevní tlak i svalové napětí a naopak zvyšuje koncentraci, výkonnost a odolnost vůči stresu. Údajně stačí jen 20 minut relaxace denně, abyste získali psychickou i fyzickou sílu na další dvě hodiny plného výkonu. Důležitá je samozřejmě pravidelnost. Zkuste odpočívat třeba s omalovánkami PichObraz, které vás rozhodně nenechají ve stresu.

Foto: DickObraz

Novinka PichObraz je oslavou ženské svatyně!Foto: DickObraz

Tak trochu jiná arteterapie s pastelkami

Způsobů, jak relaxovat, existuje opravdu mnoho. Pokud ale nejste příznivci jógy či meditací a dřímá ve vás kreativní duch, antistresové omalovánky by mohly být pro vás to pravé. Jsou podobné meditativnímu cvičení a někteří je přirovnávají k arteterapii neboli léčbě uměním.

Jde o jakoukoliv kreativní činnost, ať už je to kresba, hudba (muzikoterapie) nebo divadlo (dramaterapie). Účinky arteterapie jsou různé podle toho, na jaký problém se zaměřujete. Obecně napomáhá s odváděním pozornosti od stresových situací, snížením úzkostí a zlepšením nálady. Kdo by to v dnešní době nepotřeboval, že?

Foto: DickObraz

Omalovánky v sobě spojují uklidňující motivy mandal a největší chlouby mužůFoto: DickObraz

Antistresové omalovánky DickObraz kombinují relax a smích

Relaxování je zdravé. Smích je zdravý. Obojí se snoubí v antistresových omalovánkách DickObraz. Během vybarvování omalovánek odvádíte pozornost od svých myšlenek a soustředíte se na něco úplně jiného. Výsledek vás, alespoň pokud nepatříte k puritánům, určitě rozesměje.

DickObraz, jak už název napovídá, nejsou omalovánky pro prudérní ženy a muže. Obsahují totiž desítky omalovánek mužských přirození, zachycených vkusným a originálním způsobem. Ještě lépe funguje DickObraz ve dvou. Nalijte si s kamarádkou víno a pusťte se do vybarvování. Možná mezi omalovánkami najdete svůj vysněný ideál nebo se naopak zasmějete nad trefnou podobiznou vašeho expartnera. Vedlejším účinkem antistresových omalovánek, obzvlášť pokud se do nich pustíte s partnerem, může být zvýšená touha po tom druhém. To stojí za vyzkoušení!

DickObraz je česká značka antistresových omalovánek, které vznikly díky velké podpoře v crowdfundingové kampani na Hithit.cz. Pokud vás neláká vymalovávat si mužskou chloubu, co třeba ženskou svatyni? Novinka PichObraz jsou naprosto geniální antistresové omalovánky vulv a vagín oslavující jejich krásu a rozličnost.

Reklama

Načítám