Hlavní obsah
5,0
(1)
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Aktualizováno

Kabanos je u nás velmi oblíbená klobása, a tak není divu, že se z ní vymýšlejí i zajímavé recepty. Zkoušeli jste z nich dělat grilované jednohubky?

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 300 g kabanosu
  • 300 g perlové cibulky
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička grilovacího koření
Článek

Postup

01.

Kabanos nakrájejte na silnější kolečka. Vždy dvě kolečka s jednou cibulkou napichujte na párátka a grilujte na alobalovém tácu. V průběhu grilování můžete jednohubky potřít olejem, ve kterém jste si rozmíchali grilovací koření.

Reklama

Související témata:

Načítám