Článek
Postup
01.
Kabanos nakrájejte na silnější kolečka. Vždy dvě kolečka s jednou cibulkou napichujte na párátka a grilujte na alobalovém tácu. V průběhu grilování můžete jednohubky potřít olejem, ve kterém jste si rozmíchali grilovací koření.

Foto: archiv redakce
Kabanos je u nás velmi oblíbená klobása, a tak není divu, že se z ní vymýšlejí i zajímavé recepty. Zkoušeli jste z nich dělat grilované jednohubky?
Kabanos nakrájejte na silnější kolečka. Vždy dvě kolečka s jednou cibulkou napichujte na párátka a grilujte na alobalovém tácu. V průběhu grilování můžete jednohubky potřít olejem, ve kterém jste si rozmíchali grilovací koření.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 1 286,15 kJ |
| Bílkoviny | 9,02 g |
| Tuky | 27,4 g |
| Sacharidy | 6,85 g |
| Sůl | 3,17 g |
| SAFA | 8,65 g |
| Vláknina | 1,53 g |
| Cukry | 3,06 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama