Hlavní obsah

Kabáty v režii hvězd: Kde natrefíte na stejně krásné kousky?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

I největší zmrzlíci musí uznat, že zima má něco do sebe. Stejně jako móda, která je s tímto obdobím spjatá. Patříte stejně jako my k fanynkám kabátů? Pak se pojďte podívat, na které kusy nedají dopustit hvězdy. Těšit se můžete i na jejich cenově dostupné alternativy a inspirativní kombinace!

Článek

Tentokrát se nebudeme věnovat tolik teorii jako praxi. Kabáty, které nás v poslední době zaujaly, si tak můžete prohlédnout rovnou na známých kráskách. A nebojte, u každého outfitu najdete obdobné kusy, vybrané z dostupných obchodů. V případě chuti tak můžete začít rovnou nakupovat.

V odstínu čokolády 

Není hnědá, jako hnědá. Uznáváme, že se pod touto barvou může ukrývat spousta odstínů, které spadají do kategorie „neurazí, nepotěší“. O čokoládově hnědé bychom ale tohle nikdy neřekli. Tento perfektně sytý odstín se dá navíc snadno kombinovat i s černou (ruku nahoru, pokud je to i vaše oblíbená zimní barva), o čemž vás přesvědčí modelka Hailey Bieber (23).

Mimochodem, od Hailey se vyplatí odkoukat i trik s mixováním různých módních struktur. Pokud nechcete, aby váš jednolitý look (v tomto případě černý, odmyslíme-li si kabát) nepůsobil nudně, vsaďte na odlišné materiály. Kontrast pleteniny a kůže funguje!

Foto: Profimedia.cz

Spojení černé a čokoládově hnědé vyšlo modelce Hailey Bieber na jedničku. Stejně jako výběr samotného kabátu, který podle nás nemá jedinou chybu. Modelka vsadila na oversized střih, který je pro ni typický, vy se ale můžete samozřejmě inspirovat jen barvou a zvolit provedení, které je vám nejbližšíFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: kabát Emma Willis, prodává Next, 2275 Kč; rolák z merino vlny Lindex, 1299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kalhoty s efektem lakované kůže H&M, 849 Kč; kožené boty Mango, 2249 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka Zara, 899 Kč; sluneční brýle Hawkers, prodává Zoot, 819 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kruhové náušnice Edited, 779 Kč; set prstenů Stradivarius, 199 KčFoto: Archiv firem

Nečekaná růžová

Zatímco na jaře je k vidění všude možně, v zimních šatnících už tolik místa nemá. A na teplých kabátech se objevuje vyloženě ojediněle. Růžovou si ale můžete užívat celoročně a nemusíte přitom vypadat jako chodící upoutávka na pokračování filmu Pravá blondýna. Pokud stejně jako tanečnice a exčlenka skupiny Pussycat Dolls Ashley Roberts (39) fandíte barvám, klidně je do outfitu zakomponujte. Jen mějte na paměti, že čím více výrazných odstínů použijete, tím spíše byste měly minimalizovat počet doplňků a dekorativních prvků. Snáze se míchají kusy, které jsou ve své podstatě jednoduché.

Vydat se ale samozřejmě můžete i jednodušší cestou – růžový kabát perfektně vynikne v doprovodu takzvaných neutrálních barev a slušet jí bude i váš největší parťák, denim. Jen si to představte – klasický rolák, džíny, bílé tenisky a růžový kabát. Tak prosté a přitom geniální!

Foto: Profimedia.cz

Tanečnice Ashley Roberts miluje barvy a nebojí se je použít! Růžový kabát ale mohou nosit i ty z vás, které se jejich kombinací tak trochu děsí. Schválně sklouzněte pohledem níže na kabát, který je přehozený přes černý kompletFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: kabát NA-KD, 2950 Kč; kabelka Answear LAB, prodává Answear, 629 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: svetr Banana Republic, 1829 Kč; sukně Part Two, prodává About You, 1399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sluneční brýle Komono, prodává Fresh Labels, 1040 Kč; lodičky Next, 1060 KčFoto: Archiv firem

Trochu jiný trenčkot

Jak poznáte, že se trend teplákovek rozhořel naplno? Jednoduše – do ulic v nich vyráží i supermodelka Irina Shayk (34). Pokud máte set, se kterým se chcete pochlubit, klidně v něm vyběhnete na procházku i vy. Místo obligátní bundy ale sáhněte po něčem, co celek trochu povýší. Může to být jednoduchý vlněný kabát, ale i trenčkot (pokud to venkovní teploty dopřejí), který zvolila Irina. Pakliže ho v šatníku už máte, určitě ho k podobné sestavě využijte. A kdybyste náhodou sháněly nový, zvažte, jestli nutně nepotřebujete ten s koženým efektem. Umí totiž ozvláštnit i sebejednodušší outfit.

Foto: Profimedia.cz

Mezi pohodlím a stylem opravdu nemusíte dělat kompromisy. Modelka Irina Shayk, která tráví venku spoustu času s tříletou dcerou Leou, je toho důkazem. Pod stylový trenčkot si klidně oblékla moderní teplákovkuFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: koženkový kabát NA-KD, 3100 Kč; kšiltovka Under Armour, prodává Bibloo, 519 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: mikina Karl Kani, prodává Zalando, 1680 Kč; tepláky Bershka, 399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka Gina Tricot, prodává Zalando, 720 Kč; řetízek s přívěsky Pieces, prodává Zoot, 219 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sluneční brýle Pull & Bear, 299 Kč; kožené boty Massimo Dutti, 3995 KčFoto: Archiv firem

„Medvídci“ jsou stále in

Už několikátou sezonu se těší velké oblibě i huňaté teddy bear kabáty, které díky všemu tomu materiálu umí pořádně zahřát. Svého „medvídka“ má i herečka Katie Holmes (41), která si do sbírky pořídila univerzální béžovou variantu. Právě v této barvě najdete podobných svršků nejvíce, omezovat se na ni ale samozřejmě nemusíte. Mimochodem, kabát si nejlépe rozumí s ležérními i pánsky laděnými prvky. Kombinací s šaty a vražedně vysokými podpatky se naopak pouštíte na tenký módní led.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Katie Holmes nedá dopustit na béžového „plyšáka“. Kabát nejraději kombinuje s klasickými kalhotami a ležérními teniskamiFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: kabát z umělé kožešiny H&M, 1799 Kč; sluneční brýle Mango, 299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka Answear LAB, prodává Answear, 629 Kč; kožené tenisky Massimo Dutti, 2295 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: svetr s vyšívaným dekoltem & Other Stories, 2410 Kč; kalhoty H&M, 499 KčFoto: Archiv firem

Dáváte přednost bundám? Vyberte si z nabídky těch prošívaných! Letos jsou trendy.

Reklama

Načítám