Hlavní obsah

Kate, JLo a další: Růžové kousky do šatníku podle VIP žen

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Optimismus do šatníku? To zvládne jen jediná barva: růžová. Inspirujte se u vévodkyně Kate nebo Julianne Moore, které se těchto odstínů nebojí. Kde seženete podobné kousky a jak je kombinovat?

Článek

Některé ženy ji nenávidí, jiné milují. Řeč je o růžové barvě, která se i letos probojovala mezi top trendy barvy podzimu a zimy, a to v tmavě růžové (magenta purple) a světlé (rose tan) variantě.

Pravidlo, kdy vyšší věk skoro až zakazuje nošení růžové, už dávno neplatí. Není také pochyb, že rozzáří každý outfit i unavenou pleť. A když ji nosí i vévodkyně Kate, která s módou nikdy nešlápne vedle.... Zbyly vám ještě nějaké námitky, proč tenhle veselý odstín nezařadit do garderoby?

Šaty podle vévodkyně Kate

Vévodkyně Kate (38) se barev nebojí. Šatů v růžové barvě má několikero, vždy v ultra elegantním provedení. Většinou jsou v kombinaci s černou barvou nebo alespoň s tmavými doplňky. To je dvojice, která nezklame. Vybrali jsme jak elegantní, tak i víc volnočasové varianty, které můžete nosit k teniskám a bikerům. Přes ramena přehoďte buď koženou bundu, nebo klasický dvouřadý kabát.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate v růžových puntíkatých šatech při společenské událostiFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Guess, 3040 Kč, prodává Zalando. LeGer, 1829 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Dorothy Perkins, 949 Kč, prodává Zoot. Coast, 2850 Kč, prodává TamsinFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Cellbes, 899 Kč. Boohoo 1499 Kč, prodává TamsinFoto: Archiv firem

Halenka podle Ashley Roberts

Nebojíte se kombinace výrazných barev? Pak je Ashley Roberts (39), zpěvačka a tanečnice ze skupiny Pussycat Dolls, vaší krevní skupinou. Poslední dobou se díky svým nápaditým outfitům dostává mezi módní ikony. A právem. Koho by napadlo, že hráškově zelená a růžová budou vypadat takhle dobře? I když si na to možná netroufnete, mít jednu halenku v zářivě růžové se vyplatí. Ke klasickým džínům bude vypadat dobře za všech okolností.

Foto: Profimedia.cz

Ashley Roberts kromě zpívání moderuje v rádiu a cestou do práce ji v jejích do puntíku promyšlených outfitech často zachytí paparazziFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Topshop, 893 Kč. Vero Moda, 1210 Kč, prodává AsosFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Crās, 3099 Kč, prodává About You. H&M, 399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: F&F, 399 Kč. Vero Moda Curve, 650 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Svetr podle Jennifer Lopez

Také Jennifer Lopez (51) podlehla kouzlu zářivé magenty. Zkombinovala ji s koženou midisukní a růžovými botami na podpatku. Takový outfit můžete bez problému napodobit i vy, jen se držte trochu zpátky s doplňky: svetr v této barvě je sám o sobě dost výrazný a další zdobení v podobě okatých šperků by mohlo působit lacině.

Foto: Profimedia.cz

JLo ví, že růžová dokáže omladit a udělat outfit nepřehlédnutelnýmFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Bershka, 549 Kč. S.Oliver, 1259 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Orsay, 549 Kč. Gant, 2659 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Bonprix, 479 Kč. Esprit, 1199 KčFoto: Archiv firem

Kostým podle Julianne Moore

Oblek v růžové – to může znít strašidelně, uznáváme. Abyste si nepřidaly jako dvojnice pravé blondýnky, zkuste tlumenější růžovou, jako to udělala herečka Julianne Moore (59). Široké kalhoty a prodloužené sako jsou in, ale klidně můžete zůstat věrné projmuté klasice a cigaretovým kalhotám, to z módy nevyjde nikdy. Nemusíte nosit komplet nutně pořád spolu, kombinujte sako s džíny a kalhoty zase třeba s pulovrem nebo bílou košilí.

Foto: Profimedia.cz

Zkuste pánský styl v růžové jako herečka Julianne MooreFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Sako 3599 Kč, kalhoty 2249 Kč, oba kusy s.Oliver. Celý komplet 1929 Kč, Heine, prodává About YouFoto: Archiv firem

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Sako 999 Kč, kalhoty 649 Kč, Reserved. Sako 3280 Kč, kalhoty 2380 Kč, Just Female, prodává ZalandoFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: Sako 899 Kč, kalhoty 799 Kč, H&M. Sako 1599 Kč, kalhoty 799 Kč, ZaraFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám