Hlavní obsah

Kamenné koberce: jednoduché a rychlé řešení pro vaše podlahy

Foto: Báčebeton

Okolí bazénu – kamenný koberec Toscano 1-8 mmFoto: Báčebeton

Kdo by nechtěl mít okolí svého domu pěkně designově sladěné a harmonické? Pokud máte na své zahradě více různých ploch a ještě i schody, může se stát, že vám mistři budou vymlouvat vámi vybrané pěkné řešení kvůli technickému či konstrukčnímu požadavku. Hlavně schody bývají výzvou.

Článek

Obkládání schodů je pro mnohé noční můrou. Nejen pro domácí kutily, ale i pro zručné mistry. Izolovat, vyrovnat, šalovat, rozměřit a rozpočítat dlažbu a spáry, aby lícovaly, atd. Záleží na šikovnosti mistra, zda schody budou ve finále odpovídat vašim představám a požadavkům.

„V Báčabeton se dlouhodobě zaměřujeme na zjednodušení aplikací a pokládek kamenných koberců pro naše zákazníky. Toto naše zaměření nás přivedlo k tomu, že jako první jsme na trh přinesli jednosložkový polyuretan pro kamenné koberce, který umožňuje pokládku i domácím kutilům, jelikož není třeba míchat dvě složky. Také jsme jako první nabízeli aplikaci kamenných koberců na stěny. A teď jsme se zaměřili na zjednodušení obkládání schodů,“ říká Markéta Bořková, majitelka firmy Báčabeton.

Kamenné koberce jednak velmi dobře vypadají, jsou protiskluzové a při správné aplikaci mají dlouhodobou trvanlivost. A co ocení zejména ženy – velmi snadno se udržují. Nemají žádné spáry, tedy se nemusíte obávat, že se spárovačka na schodech časem zašpiní, čímž by řešení ztratilo na své kráse.

Foto: Báčebeton

Obkládaní schodů je rychlé a jednoduchéFoto: Báčebeton

K tomu, aby se kamenné koberce a schody aplikovaly správně, co nejjednodušeji a nejrychleji, jsme vyvinuli systém obkladových desek. Jednoduše si vyberete z nabídky vzorů kamenných koberců a my vám vyrobíme obkladové desky přímo na míru vašich schodů nebo jakýchkoli stěn. Třeba i stěn bazénů.

Foto: Báčebeton

Obklad stěny bazénu s použitím obkladových desek BáčabetonFoto: Báčebeton

Tyto desky si domácí kutil jednoduše nalepí na schody. Netřeba nic izolovat, šalovat, vyměřovat spáry. Nalepí se obkladová deska, osadí se lišta a dotáhne nášlap – je to tak jednoduché.

Nejjednodušší aplikace pro schody s použitím obkladových desekVideo: Báčebeton

Životnost kamenných koberců na dlouhá léta

Kamenné koberce mají ve srovnání s dlažbou mnohem delší životnost.

Nemusíte se bát, že se vám něco rozlije na schody nebo že si podlahu z kamenných koberců omastíte při grilování.

Jednoduše povrch otřete. Což je jednoznačnou výhodou oproti betonové dlažbě, na které zůstávají mastné stopy, které nelze odstranit jinak než výměnou dlažby.

Tím se jednoznačně více vyplatí investovat do podlahy z kamenných koberců. Po dobu životnosti tak můžete ušetřit až 25 tisíc Kč.

Foto: Báčebeton

Podlaha terasy – kamenný koberec Breccia Pernice 4–8 mm. Všechny kamenné koberce od 1. 7. 2022 do 31. 7. 2022 s 10% slevouFoto: Báčebeton

Široká nabídka a nadčasovost kamenných koberců

Báčabeton přináší na trh nejširší nabídku různých vzorů – říční kamínky i mramor.

Jedná se o přírodní materiály, které jsou navíc velmi příjemné pro chůzi bosou nohou.

A aby toho z novinek nebylo málo, Báčabeton letos uvedl na trh mobilní aplikaci pro zobrazení vzorů kamenných koberců přímo u vás doma. Přes mobilní telefon si označíte oblast, kde chcete kamenné koberce aplikovat, a jednoduše si prohlédnete, jak bude určitý povrch vypadat, a vyberete si ten, který se vám líbí nejvíce. Tak jednoduché.

Foto: Báčebeton

Mobilní aplikace pro vizualizaci kamenných koberců u vás domaFoto: Báčebeton

Reklama

Načítám