Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Salát s provensálskými bylinkami připravte netradičně z kapusty a kukuřice. Budete překvapeni, jak skvěle chutná. Kapustu můžete lehce spařit, ale můžete ji použít i syrovou.

15 min.
Příprava
1 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1/2 hlávky kapusty
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 4 lžíce sterilované kukuřice
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
  • 3 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 3 lžíce majonézy
  • 1 lžička provensálského koření
Článek

Postup

01.

Kapustu nakrájejte na co nejmenší kousky, cibulky na kolečka. Obojí promíchejte se slitými kukuřičnými zrny, osolte a opepřete. 

02.

Podávejte přelité dresinkem, který jste si připravili z oleje, provensálských bylinek, majonézy a soli.

Načítám