Hlavní obsah

Dopřejte si kyslíkovou péči o pleť z pohodlí domova

Foto: Magnapharm

Foto: Magnapharm

Pojem „kyslíková péče“ možná znáte z kosmetických salonů jako jednu z finančně nákladnějších procedur. V dnešní době je tato kúra dostupná i z pohodlí domova a vy tak můžete získat tu nejlepší péči pro svou pleť.

Článek

Takzvaná oxygenoterapie je regenerační a léčebná metoda, která využívá příznivé účinky koncentrovaného kyslíku. Účinky kyslíku využívá již dlouho klinická medicína na širokou škálu obtíží, ve velké míře se používá i při regeneraci sportovců. Pro své jedinečné účinky si tuto terapii oblíbila i medicína estetická. Navíc jde o terapii, která může mít pouze pozitivní účinky. Kyslík je pro tělo ta nejpřirozenější složka, esence života obsažená v každém organismu, takže se nemusíte bát jeho použití.

Co ošetření kyslíkem vlastně znamená?

Možná se ptáte, proč je kyslík pro naši pleť tak důležitý. Jeho koncentrace v pokožce s přibývajícím věkem klesá a na pleti se začínají objevovat první vrásky, suchost či pigmentové skvrny. Dostatek kyslíku je nezbytný pro správné fungování buněčného metabolismu.

Jak jsme zmínili, kyslíková péče má své místo také v kosmetickém průmyslu pro svou schopnost působit proti mnoha nedokonalostem pleti. V kůži má kyslík pozitivní terapeutický účinek na buněčnou regeneraci, a to i v jejích hlubokých vrstvách, kde dokáže nastartovat obnovu pleti. Proto je aktivní kyslík vhodný pro různé typy pleti – od mastné a povadlé až po pokožku bojující s vráskami či pigmentovými skvrnami.

Foto: Magnapharm

Kyslíková péče OXY-TREATFoto: Magnapharm

Kyslíková maska jako chvilka pro odpočinek

Byli jste přesvědčeni, že kyslíková péče je dostupná jen na specializovaných klinikách? Naštěstí tomu tak není. Nyní si můžete dopřát hloubkovou kyslíkovou péči v pohodlí svého domova, třeba při sledování oblíbeného seriálu. 14denní intenzivní kúru lze využít i jako příjemně strávenou chvilku pro sebe. Aplikace gelu s kombinovaným složením vás potěší příjemnou šumivou vrstvou kyslíku uvolňujícího se do vaší pleti, po nanesení závěrečné emulze už se budete cítit jako znovuzrození. Účinky této jedinečné neinvazivní hloubkové metody vaše pleť ocení, bude díky ní detoxikována a stimulována k produkci kolagenu a elastinu a bude znovu vypadat svěže a mladě.

Unikátní péče pro vaši pleť

Jedinečných výsledků můžete dosáhnout například s patentovanou péčí ze švýcarské laboratoře. Kyslíkovou péči OXY-TREAT od Labo najdete v sedmi různých variantách: na vrásky, anti-age (proti stárnutí), na zpevnění pleti, na suchou a citlivou pleť, na rozjasnění pleti, na pigmentové skvrny a na mastnou pleť. Prokazatelné účinky jednotlivých typů péče potvrzují průzkumy a měření mezi testovanými, například u přípravku proti vráskám po 30 dnech používání pleť vypadala pevnější a hladší a všechny testované ženy by přípravek doporučily.

Pokud hledáte nové způsoby péče o svou pleť, nebojte se zvolit kyslíkovou terapii. Je to jedinečná možnost, jak z pohodlí domova získat špičkovou péči, jejíž výsledky pocítíte již krátce po aplikaci.

Související témata:

Načítám