Hlavní obsah

Dudlík Wonder: Vždy okouzlující Suavinex

Foto: Suavinex Španělsko

Dudlík Wonder SuavinexFoto: Suavinex Španělsko

Suavinex je výrobcem prvotřídních produktů pro děti a jako lídr v oblasti péče o ně si výsostně zakládá na kvalitě, funkčních vlastnostech a designu. Momentálně přichází s novou kolekcí Wonder, kde dudlík ladící s klipem představuje krásný celek laskavě pečující o nejmenší. Kromě jedinečného designu nechybí funkční savička SXPro, díky které si Suavinex drží pevnou pozici na trhu.

Článek

Dudlík Wonder napomáhá předcházet podráždění v okolí úst, kde je pokožka obzvlášť citlivá kvůli zvýšenému slinění v této fázi vývoje. Ideální pro miminka s baculatými tvářemi, u nichž nezanechává stopy v podobě otisků na pokožce.

Foto: Suavinex Španělsko

s fyziologickou savičkou SX PROTM s respektem a důrazem na orální vývoj dětí Foto: Suavinex Španělsko

Dudlík zároveň může být prevencí náhlého úmrtí kojenců, neboť díky stimulaci mozkových center dochází k dostatečnému prokysličování.

Dudlík je prevencí náhlého úmrtí kojencůVideo: Suavinex Španělsko

Respekt k ergonomii obličeje

Jedinečný kulatý, ergonomický štítek se zvlněným okrajem ve tvaru vypouklého půlkruhu pomáhá zabránit narážení a otiskům dudlíku do nosíku dětí. Umožňuje volné proudění vzduchu mezi dudlíkem a nosními dírkami a současně respektuje ergonomii obličeje. Tento tvar pomáhá předcházet podráždění v oblasti úst, kde je pokožka v ranné fázi růstu dítěte zvláště citlivá právě kvůli nadměrnému slinění.

Foto: Suavinex Španělsko

Dudlík Wonder SuavinexFoto: Suavinex Španělsko

Jednou ze zvláštností dudlíku Wonder je jeho design poskytující miminku autonomii, takže s ním dokáže samo manipulovat.

SXPro fyziologická savička je sázkou na jistotu

Foto: Suavinex Španělsko

SXPro fyziologická savička Foto: Suavinex Španělsko

Dudlík se savičkou SXPro se stal revolučním od svého uvedení v roce 2021 a je nesporným lídrem v prodeji. Zaujímá 61% podíl na trhu v segmentu dudlíků, a to bezpochyby vypovídá o tom, proč je tak doporučován mnoha spokojenými rodiči.

Foto: Suavinex Španělsko

Dudlík se savičkou SXPro Foto: Suavinex Španělsko

Rovná, plochá a symetrická savička – to je tvar, který pediatři a dětští zubní lékaři doporučují. Nezáleží na tom, kterou stranou je dudlík v ústech umístěn, což je výhoda, která snižuje riziko problémů ve vývoji dutiny ústní.

Tenčí a přitom širší krček a plošší symetrická hlava savičky poskytují jazyku více prostoru k odpočinku, zatímco kratší hlava pomáhá jazyku ohýbat se proti hornímu patru dutiny ústní.

Foto: Suavinex Španělsko

Dudlík Wonder SuavinexFoto: Suavinex Španělsko

Ultra měkký pískovaný silikon napodobuje texturu mateřské bradavky a dosahuje maximální flexibility. Proto se tak lehce přizpůsobuje patru dutiny ústní.

Foto: Suavinex Španělsko

Wonder dudlíkFoto: Suavinex Španělsko

O značce Suavinex: Suavinex je lídrem na trhu drobných produktů péče o děti. Nabízí širokou škálu produktů pro kojení, odsávání, kojenecké krmení, kosmetiku a hygienu, které vynikají v oblasti designu a technologie. Kromě toho je značka Suavinex členem Evropského výboru Child Use and Care Articles, orgánu odpovědného za vývoj standardů pro všechny výrobky pro péči o děti.

Související témata:

Načítám