Hlavní obsah

Nejčerstvější omega-3 na světě míří do Česka přímo z Norska

Foto: NaturaMed

Foto: NaturaMed

Na slova jako nejlepší a podobně začínáme být po právu alergičtí. O to těžší je rozlišit, kam superlativy patří a kde se jedná o pouhý trik. Následující NEJ je ale oprávněné. Na trh míří nejčerstvější olej na světě. Mezi ulovením ryby a výrobou oleje uplyne maximálně 75 minut. Proč je to důležité?

Článek

Proč omega-3 z arktických vod? Arktické vody jsou považovány za nejčistší na světě, ať už se jedná o následky skvělého marketingu, nebo ne. Jsou domovinou lososa atlantského, z jehož rybího oleje se vyrábí omega-3.

Zpracování

Proč je čerstvost oleje při zpracování klíčová? Protože je zásadním faktorem, určujícím kvalitu rybího oleje, potažmo omega-3.

Samotná rychlost zpracování není ovšem jedinou zárukou ochrany proti oxidaci omega-3. Proto se u vysoce kvalitních výrobků pro výrobu kapslí používá speciální druh želatiny a nejmodernější technologie. Jakmile je v kapsli olej uzavřen, je už dlouhodobě ve stabilním stavu chráněn před oxidací.

Foto: NaturaMed

Omega-3 přímo z Norska Foto: NaturaMed

Co říkají o omega-3 odborníci?

Omega-3 je produkt přírody, který pro svůj pozitivní vliv na lidský organismus láká vědce z celého světa natolik, že mu bylo věnováno více než 40 tisíc studií.

Jak to souvisí s naším zdravím? MUDr. Jiří Vejvoda, primář kardiologické kliniky 2. LF UK a FN Motol, na to má jednoznačný názor: „Jako primář kardiologie jsem si vědom a mám i v praxi ověřené, jak výrazný vliv mají omega-3 mastné kyseliny DHA a EPA na zdraví srdce. Omega-3 kyseliny od NaturaMed mohu doporučit. Pokud chcete udržet vaše srdce zdravé, pravidelná a dlouhodobá konzumace omega-3 kyselin dává smysl.“

Doporučená výše denního příjmu omega-3 je stanovena minimálně na 250 mg. Příjem omega-3 je nejjednodušším způsobem, jak udržovat vaše srdce zdravé. Omega-3 je navíc od útlého věku nejdůležitějším stavebním kamenem lidského mozku.

Nejčerstvější omega-3

OmegaMarine Premium je potravinový doplněk z Norska a také vlajková loď společnosti NaturaMed, působící v České republice již 16. rokem a na českém a slovenském trhu je se svými téměř 3 miliony zákazníků lídrem právě v produktech obsahujících omega-3.

Nový produkt OmegaMarine Premium poskytuje zákazníkům zdvojenou dávku kvalitního oleje z arktického lososa při zachování původní ceny. Jedná se tak o jeden z mála produktů na trhu, kterého se netýká žádné zdražování. Hodnota vašich peněz tedy nejenže zůstává stejná, ale ještě za ni dostanete dvojnásobek lososového oleje.

OmegaMarine Premium nabízí v denní dávce větší množství omega-3, konkrétně 380 mg, což je pro váš organismus jedině dobře. Mimo omega-3 produkt navíc obsahuje 100% referenční hodnoty denní dávky vitaminu D, který podporuje vaši imunitu v čase nadcházejícího sychravého podzimního počasí.

Více informací můžete najít přímo zde na stránkách produktu. Navíc ho můžete vyzkoušet na měsíc zdarma, jen za cenu poštovného a balného 49 Kč.

Reklama

Související témata:

Načítám