Hlavní obsah

Konturování pro začátečnice: Jak zeštíhlit obličej?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky technice líčení zvané konturování si můžete vytvarovat obličej. Ve spolupráci s vizážistkou Danielou Kremláčkovou jsme pro vás připravili tutoriál, jak si s konturováním poradit.

Článek

Konturování nejvíce proslavila Kim Kardashian (37) v roce 2012, ta bez dokonale vystínovaného obličeje neopouští domov. Díky této technice si můžete v podstatě změnit obličej a ubrat léta. Proto se konturování stalo populárním po celém světě. Lícní kosti budou vystouplejší, nos užší a celkově si můžete „přičarovat“ výraznější rysy a štíhlejší obličej.

Ke stínování potřebujete jenom ten správný produkt – na trhu seženete pudrové, krémové nebo tekuté. Nejlépe se vám ze začátku bude pracovat s těmi pudrovými, protože můžete snadno volit jejich intenzitu. Jaký štětec je nejvhodnější? Kam přesně světlý a tmavý pudr nanášet a na jaké příležitosti se tento typ líčení hodí? Kromě toho vám vizážistka Daniela Kremláčková ve videu ještě prozradí, co všechno můžete díky konturování zkrášlit.

Troufnete si na konturování obličeje?

Reklama

Související témata:

Načítám