Hlavní obsah

Triky na přepadlá víčka: Jak si je nalíčit, abyste to zamaskovali?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dokonalé stínování může být pro majitelky přepadlých víček nesmyslnou misí. Proč? Stíny totiž často nebývají vůbec vidět. Proto je naše dnešní líčení věnováno právě tomuto tvaru očí. A ukážeme vám hned dvě různé varianty make-upu nikoliv na modelce, ale na naší kolegyni Šárce.

Článek

Přepadlá oční víčka rozhodně nejsou jen otázkou věku – často se s nimi žena prostě narodí. Jak se nalíčit, když pohyblivé víčko, které obvykle tvoří nejčastější „plochu“ na nanášení barev, vlastně vůbec není vidět? Nabízí se varianta, že jediné, co se dá u takto tvarovaných očí efektivně použít, je řasenka. To ovšem není pravda a vizážistka Daniela Kremláčková vám to ve videu dokáže.

Dozvíte se od ní, podle čeho přepadlá víčka poznáte, a krok po kroku vám předvede, jak a kam přesně nanést oční stíny, aby byly nejen vidět, ale aby oko navíc rozjasnily a zvětšily. A protože se se stíny a tužkou dá pracovat na mnoho způsobů i v tomto případě, ukáže vám vizážistka nejen denní, ale i večerní líčení. Nevěříte? Tak se podívejte na video a přesvědčte se samy. Budeme rádi, když vás některý tip zaujme.

Trápí vás přepadlá víčka?

Související témata:

Načítám