Hlavní obsah

20 stylových šatů pro ženy s křivkami. K dostání jsou i ve větších velikostech než jen 44!

Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dají se ty šaty sehnat i ve větších velikostech? Touto otázkou se tentokrát zabývat nemusíte. Odpověď je totiž pokaždé ano. Pokud hledáte modely, které svědčí křivkám, jste tady správně.

Článek

Dokud si vystačíte s velikostí 42 nebo 44, máte poměrně široké pole působnosti. Jakmile ale pátráte po vyšších cifrách, u spousty značek narazíte. V takovém případě se proto vyplatí zaměřit na ty, které nabízejí rozšířené plus size kolekce, a stejně jsme postupovali i my. Šaty, které jsme pro vás vytipovali, si můžete pořídit i v případě, že máte plnější postavu.

Šaty vám usnadní život

Důvodů, proč milovat šaty, existuje spousta. Tím hlavním je ale jejich slušivost. Pokud objevíte střih, který vám opravdu padne, získáte v něm celoživotního módního spojence. Celistvý kousek křivkám vyloženě svědčí a odpadne vám dilema s kombinováním horních a spodních dílů, které musí (u plnější postavy dvojnásob) dokonale sedět. Se stylingem šatů je navíc opravdu minimum práce.

Jak vybrat ty pravé?

Pokud máte své tělo dobře zmapované a víte, co vám sluší, pusťte se rovnou do prohlížení šatů z jarních kolekcí. V opačném případě si nejprve nastudujte naše tipy, jak vybrat ideální šaty pro vaši postavu. Nejde přitom o to, jakou máte konfekční velikost, ale jak je na tom vaše tělo proporčně. Jiný střih sluší postavě se silnější spodní polovinou těla, která může stavět na užším pase, a jiný zase ženám, jež mají střed těla plnější.

20 šatů, které lichotí křivkám

Ve výběru jarních šatů najdete od každého něco. Naším favoritem jsou kousky ve výrazných barvách, kterých se za předpokladu, že vám sedí jejich střih, nemusíte ani trochu bát, spoustu krásných kousků ale najdete i ve světlejších odstínech nebo s jemnými potisky květin. Skvělými šaty na každý den jsou ty košilové, které se dají nosit v doprovodu podpatků, ale i nízkých sandálků nebo tenisek, ve výběru ale jsou i lehké vzdušné šaty, jež si můžete přibalit i na dovolenou.

Načítám