Hlavní obsah

30 stylových jarních šatů: Vyberte si kousek v mini, midi nebo maxi délce

Foto: C&A

Foto: C&A

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jejich oficiální sezona sice trvá 365 dní, nejvíc se jim ale prokazatelně daří na jaře a v létě. Spojujete si tohle období se šaty i vy? Prohlédněte si kousky z nových módních kolekcí. V našem výběru najdete 30 nejstylovějších modelů v krátké, delší a nejdelší verzi.

Článek

Milujeme je nejen proto, jak skvěle umí vypadat, ale i pro jejich nekomplikovanost. Šaty jsou ideálním módním parťákem pro dny, kdy se vám nechce nic složitého vymýšlet, zároveň v sobě ale mají i variabilitu. Pokud si s nimi máte čas pohrát, dají se nastylovat do různých poloh, zejména s pomocí typově různých bot a doplňků.

Šaty pro každou postavu

Šatová sezona startuje, takže pokud jste to ještě neudělaly, projděte si loňské zásoby a mějte po ruce modely, ve kterých můžete jednoduše vyběhnout ven. Máte-li pocit, že by vaše sbírka potřebovala doplnit nebo obnovit, projděte si kousky z nových jarních kolekcí – až vyrazíte na nákupy, budete vědět, které šaty si vzít do kabinky.

Pokud máte s výběrem šatů problém a nedokážete odhadnout, co by vaší postavě sedělo, projděte si náš manuál Nej šaty pro každou postavu. Dozvíte se v něm, jak ideálně podpořit svou siluetu a který střih je pro vás nejvhodnější. Jakmile získáte představu o tom, co vám padne, hledání dokonalých šatů bude mnohem jednodušší (a rychlejší).

30 nej šatů z jarních kolekcí

Krátké, dlouhé, ale i ve střední délce. V následujícím výběru šatů najdete od každého něco. Jedno má ale většina modelů společného – zajímavý střih. Důraz na něj je aktuálním trendem číslo jedna a neméně důležité jsou i látky, které jsou častokrát perforované, plisované nebo nařasené. Co se týče barev, největší zastoupení mají světlé šaty, v jarních kolekcích se ale objevuje i překvapivé množství černé. Pokud se černé nechcete vzdát ani v létě, doporučujeme vám volit obecně lehčí materiály, které tmavé barvě uberou na těžkosti. A zapomenout nesmíme ani na barvy, které se letos spravedlivě dělí na jemný pastel a sytější tóny. Nepřehlédnutelné budete v červené, neonově žluté, ale i bledě modré nebo zelené.

Načítám