Hlavní obsah

Ideální tašky do letadla i na cesty autem: Přinášíme 20 stylových i elegantních tipů pro ženy!

Foto: Creativa Images, Shutterstock.com

Foto: Creativa Images, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doba dovolených je v plném proudu a vaše cesty se jistě neobejdou bez nejrůznějších zavazadel, včetně příručních tašek a kabelek, které kromě kufrů upotřebíte na dovolené u moře. Vybraly jsme ty nejstylovější modely pro ženy.

Článek

Češi jsou známí tím, že při cestách na chatu i na víkend nahází své věci do velkým modrých tašek Ikea a vyrazí vstříc zážitkům. Do auta docela dobrá varianta, ale představa, že tyhle tašky nosíte někde na dovolené do hotelu, je poněkud úsměvná. Na stylová zavazadla si nejspíš ne všichni potrpí, ale pokud se někam balí ženy, určitě si při výběru své dovolenkové kabely či příruční kabelky do letadla dají záležet.

Elegance i praktičnost

Stylové dámské brašny a prostorné kabelky zvané často shopper bag jsou pro dámy na cesty jako stvořené. Při jejich výběru myslete na to, kam s nimi budete cestovat, podle toho volte velikost. Ale u jedné nejspíš nezůstanete. Známe to asi všechny - do jedné tašky se při balení nevejdeme, protože si často vezeme víc věcí, než kolik nakonec upotřebíme. Ale co kdyby náhodou, že?

Přinášíme vám rozmanitý výběr cestovních modelů v nejrůznějších velikostech, kde nechybí elegantní kousky, pestré vzory, tašky na kolečkách, ale i kabelky přes rameno, které můžete mít neustále po ruce. Některé disponují praktickými kapsami nebo vnitřním pouzdrem na zip na veškeré nezbytnosti a doklady.

Látková i kožená

Cestovní tašky by měly být ideálně z odolnějšího materiálu, který lze jednoduše otřít a nebude se odírat. Nejčastěji se proto vyrábějí z umělých materiálů, jež jsou odolné a koneckonců i levnější. Co se týče příruční kabelky, tam je vhodná i kůže, která při správné péči vydrží a vždycky dobře vypadá. Zde jsou naše tipy.

Načítám