Hlavní obsah

Stylové sako na každý den podle první dámy Evy Pavlové: Našly jsme podobné kousky!

Foto: David Neff, Seznam Zprávy

Foto: David Neff, Seznam Zprávy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Reprezentativní styl naší první dámy jsme vyzdvihly již několikrát. A nutno podotknout, že inspirativní je i na podzim. Vyberete si stylové a elegantní sako podle Evy Pavlové? Skvěle ho kombinuje s šaty, džínami i v kostýmku a jeden z posledních modelů oblékla i na natáčení nového videopodcastu Dáma a švihák.

Článek

Prezidentovu manželku můžete nyní vidět v novém videopodcastu Dáma a švihák aneb Kávu, nebo čaj?, který na Seznam Zprávách moderuje herec Milan Šteindler. Eva Pavlová v něm prozrazuje, jak se změnil její život v roli první dámy, že má ráda whisky, ale i to, že je jí nepříjemné, když někdo komentuje její outfity. „Zatím se v tom necítím dobře, ale třeba si na to zvyknu, jako na spoustu jiných věcí,“ uvádí.

Nadčasovost a šmrnc

Pro natáčení zvolila elegantní krémové sako, pohodlné džíny a bílé tenisky. Sako nosí Eva Pavlová velmi ráda – a vždy je elegantní, nadčasové a šmrncovní. Tak proč se neinspirovat? Dámské sako udělá v každém šatníku skvělou službu, zvláště v tomto období, kdy je ráno a večer chladno a vy ho můžete obléct pod kabát místo svetru. Navíc je to módní kousek, který se skvěle kombinuje nejen s kalhotami, ale i s šaty a sukněmi.

A to je také důvod, proč sako nechybí v různých variantách ani v garderobě naší první dámy. Některé kousky pro ni připravili čeští návrháři, jiné outfity doplnila saky z běžné konfekce, stejně jako to dělá britská princezna Kate, která je proslulá tím, že některé oblíbené modely nosí opakovaně.

Dámská saka podle české první dámy

Načítám