Hlavní obsah

Nemá co na sebe? Ne, recykluje. Princezna Kate a její oblíbené modely, které nosí opakovaně

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Princezna Kate je v hledáčku fotografů velmi často, a tak nikomu neunikne žádný její outfit. A přestože by jako členka královské rodiny mohla mít každý den jiné šaty, jde v udržitelnosti příkladem a nebojí se některé kousky obléci opakovaně. Podívejte se na recyklaci podle princezny z Walesu.

Článek

Udržitelnost a plýtvání jsou žhavými tématy také v módním průmyslu a rezonují napříč společností i módními domy. A výjimkou nejsou ani známé celebrity, které se snaží jít příkladem. Patří k nim i princezna Kate. Její šatník je sice bohatý, ale ona neváhá spoustu outfitů vynést klidně víckrát, přestože by ze svého titulu a postavení nemusela. A to včetně velkých společenských událostí.

Sako i společenské šaty

Princezna Kate je známá také tím, že se líčí sama, používá běžně dostupnou a nijak drahou kosmetiku a své outfity mnohdy doplňuje levnou bižuterií: naposledy se blýskla ve výrazných náušnicích značky Zara za 449 Kč. Vzala si je na slavnostní předávání cen BAFTA v Londýně, kde se objevila s princem Williamem v bílých šatech své oblíbené značky Alexander McQueen.

Stejně tak oblékla víckrát i některé formální šaty na různé příležitosti či společenské róby na slavnostní akce. Vždy přitom změnila doplňky, tu doplnila svetřík, jindy upravila účes anebo přidala své oblíbené sako. Pokaždé je však velkou inspirací pro mnoho žen a právem jí náleží titul módní ikona. Naposledy jsme ji mohli vidět v dubnu v saku z maloobchodního řetězce, které předtím oblékla přesně před rokem.

Recyklované modely Kate najdete v galerii:

Reklama

Načítám