Hlavní obsah

Osmdesátnice Cher randí s o čtyřicet let mladším rapperem a nosí superstylové baggy džíny, těm je věrná už od sedmdesátek

Foto: Stephane Cardinale - Corbis, Gettyimages.com

Foto: Stephane Cardinale - Corbis, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Existují dvě věci, kterých se prý zpěvačka Cher nikdy nevzdá. Dlouhých vlasů a svých oblíbených džínů, kterým zůstává od počátku své kariéry věrná. A musíme dodat, že rozhodně drží krok s trendy. Které střihy dnes nejraději nosí a jak vypadá její denimová minulost?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Ačkoli hvězdné Cher chybí tři roky do osmdesátých narozenin, na své image ani životním stylu nehodlá nic měnit. A čistku neplánuje ani v šatníku, který celý život poctivě plní džíny.

Cher bude slavit osmdesátiny

„Nemůžu uvěřit tomu, že mi bude osmdesát,“ prohlásila zpěvačka Cher v pořadu Good Morning Britain. „Pamatuju si, že jsme se kdysi bavily s kamarádkou, že si jednou budeme muset ostříhat vlasy a přestat nosit džíny, protože to bylo něco, co dřív ženy dělaly. Ale ještě to nepřišlo,“ smála se Cher a dodala: „Pokud jde o mě, pořád budu nosit džíny, dlouhé vlasy a dělat věci, které jsem vždycky dělala.“

Od zvonů až po baggy džíny

Denim patří ke zpěvaččiným oblíbeným materiálům a džíny ji provázejí už od sedmdesátých let. Ačkoli má Cher svůj rozpoznatelný, výrazný styl, na archivních fotkách je vidět, jak se její džíny mění spolu s módními trendy. Během svých hippie let nosila nejčastěji zvony, v osmdesátkách pak do šatníku přidala pár plísňáčů. V devadesátých letech přešla, podobně jako většina tehdejší populace, k mom jeansna přelomu milénia, kdy platilo, že více je více, nosila kalhoty extra zdobené.

A trendy se hvězda, která momentálně randí s o čtyřicet let mladším rapperem, řídí dodnes. V posledním roce se pustila do volných baggy džínů, miluje volnější relaxed střihy a má také několik exemplářů takzvaných barrel jeans (v překladu sud), které mají specifický oblý tvar. Jejich boční linie opravdu připomíná klenutý sud.

Cher a její módní sbírka

Chcete si prohlédnout zpěvaččinu denimovou sbírku? Projděte si fotogalerii, která vás bude vracet ze současnosti až do sedmdesátých let. V kterých džínech to podle vás Cher nejvíc seklo?

Načítám