Hlavní obsah

Cindy Crawford trendy neřeší. Miluje bootcut džíny, křiváky a oblíbené kousky nosí stále dokola

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Móda se mění, ale styl zůstává. Známým výrokem Coco Chanel se řídí i supermodelka Cindy Crawford, která má šatník plný nadčasových kousků. Milujete pohodlné a ležérní outfity? Pak jste na stejné vlně jako tahle ikona 90. let.

Článek

Říkalo se jim velká pětka. Cindy Crawford spolu s Naomi Campbell, Claudií Schiffer, Lindou Evangelistou a Christy Turlington patřily k nejúspěšnějším modelkám 90. let, v souvislosti s nimi se používala předpona „super“. Dnes je Cindy Crawford osmapadesát a žezlo po ní přebrala její dcera Kaia Gerber, která se řadí mezi nejvyhledávanější modelky současnosti.

Cindy a její kapsulový šatník

Ačkoli se kráska se znamínkem nad rtem už dlouhá léta věnuje podnikání, dodnes má zástupy obdivovatelů a obdivovatelek, které baví její ležérní styl. Cindy Crawford by mohla přednášet na téma kapsulového šatníku – její oblíbené kousky totiž splňují přesnou definici tohoto konceptu. Jsou nadčasové a především variabilní, takže se dají mezi sebou snadno míchat.

Supermodelka je královnou ležérního stylu, a když se nechystá na večírek, spolehne se nejčastěji na džíny. V její módní sbírce nesmí chybět kvalitní bavlněná trička, košile, kožené bundy a jejím osobním oblíbeným kouskem jsou semišové boty, k nimž se neustále vrací.

Klasika, která funguje

Současným trendům sice dominují džíny s širšími nohavicemi, Cindy ale přesto zůstává věrná svým oblíbeným střihům. Rovné džíny jsou klasikou, která nikdy nevyjde z módy, a podobně je na tom i bílá košile a proužkovaný svetr, který si můžete podobně jako modelka jen ležérně přehodit přes ramena. Nadčasovou sestavu hvězda doplnila béžovými semišovými mokasíny a stejně barevnou kabelkou. Líbí?

Sázka na černou

Supermodelka patří mezi milovnice bootcut střihů, které jsou v posledních letech trochu opomíjené. Džíny nenosí jen v modrém, ale i tmavém provedení. Páruje je se svým oblíbeným koženým křivákem, který tentokrát podložila košilí. Pokud chcete jít stejně jako ona do celočerného outfitu, naučte se podobně míchat různé textury – k pevnému denimu a kůži přidejte třeba košili v hedvábné, potažmo saténové variantě.

Džíny a kožená bunda

Rovné džíny, bavlněné tričko s lichotivým véčkovým dekoltem a znovu kožený křivák. To jsou kousky, ke kterým se Cindy Crawford opakovaně vrací. K outfitu přidala i oblíbené semišové boty, které si vybírá na nižším, stabilnějším podpatku.

Oblíbené sako

Supermodelka má slabost i pro saka, která opět vybírá tak, aby jí posloužila co možná nejdéle. Mezi její favority patří kostkované sako, které nosí jak k elegantnějším, tak i ležérnějším outfitům. Na procházku s manželem Randem Gerberem, za nějž je vdaná už od roku 1998, oblékla sako k džínům a celek odlehčila pohodlnými teniskami.

Varianta na večer

Jak se Cindy Crawford oblékne, když vyráží na večeři s manželem nebo přáteli? Opět sahá po klasických kusech, které osvěží šperky. Jejím favoritem jsou černé kalhoty, které si můžete pořídit v zábavnější formě s rozparky (plusové body získáte za efektní boty), a stejně tak i vzdušné halenky, jež se opět dají použít k bezpočtu dalších outfitů.

Načítám