Hlavní obsah

Džínové šaty či kabát? JLo vyrazila na nákupy ve stylovém outfitu. Inspirujte se!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jennifer Lopez patří v Hollywoodu k předním módním ikonám, a tak není divu, že když se objeví na ulici v zajímavém outfitu, podobné kousky nezůstanou v obchodech bez povšimnutí. A tentokrát inspirovala džínovými košilovými šaty v maxidélce s elegantními rozparky až po stehna.

Článek

Populární zpěvačka a herečka Jennifer Lopez je známá svým kladným vztahem k módě a zálibou v luxusních značkách. Pro mnohé také fotí kampaně – nejčastěji se objevuje ve spojitosti s kabelkami Louis Vuitton, Dior, Guess, Gucci a Coach. Ovšem ráda má samozřejmě i oděvní kousky od slavných návrhářů a módních domů a nedávno se v jednom vypravila na nákup.

Džínové šaty za 100 tisíc

Slavní manželé Jennifer a Ben Affleckovi nedávno koupili nové rodinné sídlo a v současné době ho zařizují. JLo proto vyrazila do prodejny s nábytkem – a přitom ji všudypřítomní paparazzi zachytili ve stylovém modelu značky Valentino, který stojí 4700 dolarů, což je přibližně 103 tisíc korun. V dlouhých šatech z tmavého denimu s nařasenými rukávy byla diva nepřehlédnutelná a ohromně jí to slušelo.

A nepodcenila přitom ani výběr doplňků: Pod vysokými rozparky se rýsovaly štíhlé nohy v tmavě hnědých kozačkách na podpatku, které ladily s kabelkou Gucci. Šmrnc jejímu ležérnímu looku dodaly i sluneční brýle ve stylu 70. let a zlaté kruhové náušnice, které má třiapadesátiletá star v oblibě.

Foto: Profimedia.cz

Modely předního italského návrháře má Jennifer Lopez v oblibě – kousky z dílny značky Valentino často obléká i na společenské akceFoto: Profimedia.cz

Nesmrtelný denim

Nedávno jsme vám představily nejoblíbenější džíny Jennifer Lopez. A protože je styl hvězdy filmů Příšerná tchyně, Krásná pokojská či Selena opravdu slušivý a inspirativní, zaměřily jsme se také na její originální denimové šaty.

Košilové modely patří mezi nadčasové kousky a lze je nosit jak samostatně, tak klidně rozepnuté přes šortky a tílko jako lehký kabát. Chybu ale neuděláte ani s dlouhým džínovým trenčkotem: Může se stát skvělou součástí ležérních outfitů jako alternativa klasické džísky – třeba na letních festivalech. Výběr nejhezčích dostupných džínových modelů z aktuálních kolekcí najdete v galerii.

10 stylových modelů z denimu

Načítám