Hlavní obsah

5 nejoblíbenějších džínů JLo: Hvězda miluje bootcuty, slimky i široké nohavice

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JLo je sice okouzlující královna červeného koberce, v soukromí se ale vrací ke stejnému kousku jako miliony „obyčejných“ žen. Ano, hvězdná zpěvačka miluje džíny. Které střihy nosí nejraději a co k denimu s oblibou přidává?

Článek

Po džínech Jennifer Lopez se pátrá se stejnou intenzitou jako po receptu na její dokonalou pleť. Hvězda, která v třiapadesáti letech vypadá stejně jako v pětatřiceti, má žensky tvarovanou postavu s širšími boky a pozadím. A ne, opravdu nemá zadek pojištěný na miliony dolarů. Tuhle fámu vyvrátila v pořadu Carpool Karaoke s tím, že vůbec nechápe, kde se vzala. „A co by se s ním mělo stát? Zmizí? Ukradne ho někdo?“ smála se zpěvačka.

Jennifer Lopez na své postavě poctivě maká, pokud ale čekáte, že kvůli tomu bude chodit jen v obepnutých slimkách, jste vedle. V repertoáru má víc oblíbených džínových modelů, ke kterým se ráda vrací. Inspirujete se?

Baggy džíny s kapsami

Zpěvačka, která si vloni vzala Bena Afflecka, ráda odkládá podpatky a pouští se do ležérních kombinací. V ulicích je častokrát vidět ve volnějších baggy džínách a v poslední době ujíždí i na modelech s kapsami, které jsou momentálně trendy. Mezi její oblíbené kousky patří také roláky, tenisky všeho druhu a kruhové náušnice – ty nosí už od roku 2000.

Klasické džíny bootcut

Jaký typ džínů nosí JLo celá léta? Jednoznačně bootcuty. A je jí přitom úplně jedno, jestli jsou in, anebo zrovna zažívají útlum. Tento klasický střih se vyznačuje rovnými nohavicemi, které se dole mírně rozšiřují na boty (boot-bota a cut-střih), a u postavy typu hruška umí opticky vykompenzovat silnější boky a stehna. Kombinovat se dají s nejrůznějšími typy bot, zpěvačka ale zůstává věrná svým oblíbeným klínkům a platformám, které jí „bezbolestně“ přidají na výšce – hvězda měří 164 centimetrů.

Obepnuté slimky

Tahle kombinace snad nikdy nezestárne… Na spojení úzkých džínů, tenkého roláku, tenisek a několika doplňků se můžete spolehnout i vy. A opravdu nemusíte mít stejnou konfekční velikost jako zpěvačka. Jemně elastické slimky si můžete obléknout i v případě, že máte plnější tvary. Ve správném podání umějí takové kalhoty fungovat výrazně lépe než volné či beztvaré střihy.

Džíny s širokými nohavicemi

Jennifer Lopez častokrát sahá i po modelech se širokými nohavicemi, které jsou posazené vysoko v pase. Obdobných riflí má celou řadu a nosí je jak s podpatky, tak i teniskami. Pokud se vám její outfit líbí, nebojte se podobný střih kalhot vyzkoušet. Možná budete muset otestovat několik různých variant, ale když budete trpělivé, určitě objevíte ty, které vám budou pěkně sedět.

Džíny s laclem

Lacl není jen pro děti nebo nastávající maminky. K těmto džínům se s oblibou vrací i hvězda – a na snímku si černé lacláče oblékla na rande s Benem Affleckem. Chcete si je pořídit i vy? Kombinujte je s elegantnějšími páry bot, které je trochu pozvednou. A jestli nejste zvyklé na podpatky, volte třeba nízké boty do špičky nebo jemné sandálky.

Načítám