Hlavní obsah

Jen v kalhotkách jako Kristen Stewart? Odložila kalhoty a servíruje jeden odvážný outfit za druhým Troufnete si i vy?

Foto: Gotham, Gettyimages.com

Foto: Gotham, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo potřebuje v dnešní době kalhoty? Kristen Stewart určitě ne. Herečka, která se proslavila v sáze Stmívání, podlehla současnému no pants trendu a do společnosti vyráží nejen v kašmírových kalhotkách, ale i podprsence, podvazcích nebo ultra vykrojeném body.

Článek

Herečka Kristen Stewart prošla za poslední dekádu a půl obrovskou proměnou. Z nesmělé holky, která randila se svým hereckým kolegou Robertem Pattinsonem, dospěla v sebevědomou ženu. Dobře ví, co chce, a je jí úplně jedno, co si o jejích životních i módních volbách myslí ostatní. Po rozchodu s Pattinsonem začala randit se ženami (momentálně je zasnoubená se scenáristkou Dylan Meyer) a oblékala se stylem „nějaká móda mi může být fuk“. Pak ale přišla spolupráce se značkou Chanel a Kristen pochopila, že může být sama sebou.

Nová image Kristen Stewart

S módním domem Chanel je hvězda provázaná už od roku 2013, kdy se stala jeho ambasadorkou, v posledních týdnech ale radikálně změnila styl. Kristen Stewart je momentálně v centru dění – promuje svůj nový romantický thriller Love Lies Bleeding a na akcích spojených s jeho uvedením překvapila novou image. Její outfity jsou daleko odvážnější než dřív a spojuje je linka současného trendu, kdy se spodní prádlo nenosí jen vespod.

Za každým promyšleným šatníkem hvězdy stojí v pozadí stylista a nejinak je tomu i v případě Kristen Stewart. Léta spolupracuje se stylistkou Tarou Swennen, která se snaží její módní vize formovat a kultivovat. A evidentně si skvěle rozumí. Kristen se pod jejím vedením proměnila ve fashion holku, která se nebojí v módě riskovat.

Od kašmírových kalhotek až k podvazkům

Na uvedení svého nového snímku na Berlinale ještě vyrazila coby Chanel girl v tvídovém saku, v nadcházejících dnech a týdnech se ale ukázala v odvážných modelech, které nenechaly nikoho chladným. Ať už si o jejích módních počinech myslíte cokoli, jedno se jim upřít nedá. K herečce i samotnému filmu dokázaly přitáhnout pozornost.

Kristen Stewart se přidala k hvězdám jako Kendall Jenner nebo Emma Corrin, které se nebály zhmotnit trendy z módních přehlídek a do společnosti vyrazily bez kalhot, pouze v něčem, co připomíná spodní kalhotky. Kontroverzní no pants outfit poskládala ze svrchních kašmírových kalhotek značky Brunello Cucinelli, ke kterým přidala košili stejné značky. A zapnula si jen jeden horní knoflík.

Na premiéru filmu v Los Angeles si pro změnu oblékla jen vysoce vykrojené body od značky Bettter, za kterou stojí stylistka a módní ředitelka ukrajinské Vogue Julie Pelipas. A v podobném duchu se nesl i outfit složený z koženého saka a minisukně, který doprovázely podvazky a síťovaná podprsenka. Tu herečka naopak vynechala ve chvíli, kdy se oblékla do modelu z nové kolekce značky Mônot, tvořil ho korálkový top a obepnutá sukně.

Načítám