Hlavní obsah

Plážové šaty podle Evy Longoria: Námořnický styl jí sluší! Našly jsme podobné modely od 159 Kč

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Námořnický styl je věčný. Proužky k létu patří, a my vám proto přinášíme malou inspiraci. Také se vám líbí jednoduché tunelové šaty, které oblékla na pláž ve španělské Marbelle herečka Eva Longoria? Našly jsme podobné.

Článek

Plážové šaty? Na dovolené u vody se bez nich snad ani neobejdete. A nosí je i slavné ženy. Například Eva Longoria si vybrala námořnické proužky na tunelových midišatech. Herečka se sice proslavila především rolí Gabrielly Solis alias Gaby v oblíbeném seriálu Zoufalé manželky, ale v osobním životě zoufale rozhodně nevypadá. Ve španělské Marbelle právě tráví volno se svým třetím mužem Josém Bastónem a jejich malým synkem. Užívá si slunečné počasí v rodinném kruhu a moc jí to sluší.

A i když se na pláži schovávala za slunečními brýlemi a pod bílým stylovým kloboukem, který dokonale doladil její ležérní prázdninový outfit, hledáčkům dychtivých fotografů Eva Longoria neunikla. A její jednoduché námořnické šaty s tenkými ramínky (herečka si je po chvíli stáhla, aby si hezky opálila ramena a dekolt) se staly inspirací letní módní galerie, kde najdete hned několik pěkných kousků z aktuálních kolekcí.

Jestli tedy ještě nemáte dovolenou za sebou, rozhodně vyrazte na nákupy! Spousta modelů je už navíc ve slevách a nejlevnější pořídíte už od 159 Kč.

Plážový outfit v námořnickém stylu

Načítám