Hlavní obsah

Dokonalý party nebo plážový outfit? Zvolte průsvitné materiály

Foto: Jeremy Moeller - GettyImages.com

Foto: Jeremy Moeller - GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemusíte podléhat všem trendům. Ale tento je ke zvážení. Průsvitné materiály nakombinované tak, aby stále nechávaly prostor pro fantazii, jsou módním majstrštykem. Jak je nosit, aby to nevypadalo lacině? Držte se následujících pravidel.

Článek

Pokud bychom měly vyzdvihnout jeden trend sezony, byly by to transparentní materiály. Tedy abychom vás nepletly, spíš je nazývejte průhledné. Jde o tyl, háčkování nebo síťovinu. Někdy je průhledná celá halenka nebo šaty, někdy jen kousek oděvu. Jde vlastně o novou formu průstřihů.

Foto: Profimedia.cz, Jeremy Moeller - GettyImages.com

Zleva: Trendy z mola hovoří jasně: Přehlídka značky Lanvin na podzim/zimu 2023. Kolekce značky Boohoo ve spolupráci s Kourtney Kardashian - streetstyle model z březnového pařížského fashion weeku.Foto: Profimedia.cz, Jeremy Moeller - GettyImages.com

Braletky ožívají

Průsvitné materiály jsou skvělým způsobem, jak okořenit outfit. Především mluvíme o večerní módě, ale zároveň i o té letní a plážové. Nejjednodušším způsobem, jak si osvojit tento trend, je pořídit si průhlednou černou halenku a pod tu obléci krajkovou podprsenku. K tomu oblečte koženkové kalhoty nebo sukni a dokonalý party outfit je na světě.

Nebo můžete jít ještě dál, jestli máte odvahu. Jako světoznámá módní blogerka Leonie Hanne, která oblékla velmi průsvitné dlouhé šaty a přes to černé oversized sako. Je to odvážné? Je, ale zároveň díky velkému saku i sofistikované a stále vkusné. Další variantou jsou pak háčkované šaty, které navodí atmosféru přímořského letoviska. Vybírat můžete z nepřeberných střihů a variant a vězte, že v nových kolekcích toho najdete fůru.

Trendy kousky na hraně

Pravidla pro průhledné materiály:

  • Outfit musí zůstat vyvážený - když průsvitný kousek, tak jen jeden.
  • Pozor na průsvitný materiál a odhalený výstřih, obojí dohromady by mohlo působit vulgárně.
  • Průhledné kousky volte s citem a ohledem na událost, kam je chystáte vynést. Do práce se opravdu nehodí.

Načítám