Hlavní obsah

Jak vypadá šatník moderátorky Zorky Hejdové? Pánské kostýmy, péřové boa a lodičky na jehlách

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není pochyb, že moderátorka a influencerka Zorka Hejdová má cit pro módu. Ukazuje to na svém Instagramu i v show Love Island. Co nosí nejraději ve volném čase?

Článek

Dům, ve kterém žije Zorka Hejdová se svým manželem Mírou Hejdou a synem Nikolasem, je v minimalistickém stylu. To samé platí o její právě vznikající šatně. Najdou se zde skvosty od vyhlášených módních návrhářů i kousky z konfekce. „Už dávno ale nejedu na kvantitu! Raději si koupím jednou za čas opravdu kvalitní kousek nebo dražší kabelku, o které jsem přesvědčená, než hromadit věci z výprodeje ve slevách, které koupím, protože jsou levné, a nikdy je pak nevezmu na sebe. To jsem dělala před deseti lety a je to špatně na všechny strany! Celkově fast fashion byznys podporuju minimálně. Velká výhoda je věk. Dneska už vím, kdo jsem a co chci nosit, a jsem schopna odhadnout, co doopravdy unosím a využiji a stojí za to peníze utratit,“ popsala. Její největší vášní jsou saka, kabelky, boty a šaty.

Nejcennější věci? Ty, ke kterým se pojí vzpomínky

I když se v Zorčině šatně najde přemíra luxusního oblečení, má citovou vazbu jen k některým, a cena nehraje roli. „Nejcennější jsou kousky, na které se vážou vzpomínky. Třeba zářivě žluté šaty z Manga, ve kterých jsem moderovala první přímý přenos SuperStar, nebo minišaty s volánem, které jsem na sobě měla ve Snídani s Novou v den, kdy mě tam Míra požádal o ruku. Věci z vysílání byly majetkem Novy, ale tyhle mi naše kostymérky věnovaly s tím, že je musím mít na památku. Měly pravdu,“ usmívá se.

Sportovní elegance hraje prim

Všechen volný čas tráví moderátorka se synem a podle toho volí i oblečení. Zatímco na procházku do přírody si oblékne legíny a volnou mikinu, když vyrazí se synem do cukrárny, sází na dobře padnoucí sako a tenisky. Saka jsou mimochodem její velkou vášní. „Kupuju opravdu kvalitní a nadčasová, která nevyjdou z módy. Třeba kožené od Ivany Mentlové je kousek napořád. Mám tu i jedno sametové v petrolejové barvě s vypasovanými rameny od Vivienne Westwood,“ prozradila moderátorka. V její garderobě však najdete i elegantní mikiny. Zkrátka a dobře, ve volném čase sází na sportovní eleganci.

Jsem schraňovatelka, ještěže máme tak velkou půdu.

Extravagantní šaty

Na první pohled vás v jejím šatníku zaujmou šaty s peřím, třásněmi nebo v neonových barvách. Přesně takové, jaké na sobě měla při moderování reality show Love Island. Nenechala si je ale jen tak na památku. „Využívám je při moderování akcí nebo v nich vyrážím do společnosti. Rozhodně je tu nemám jen proto, abych se jimi kochala,“ směje se sympatická moderátorka. „Mnoho lidí si myslelo, že mě v Love Islandu oblékali stylisté. Šaty jsem si ale vybírala sama,“ bavila se komentáři na sociálních sítích, ve kterých nejednou zaznělo: Do čeho tu Zorku zase navlékli?

Foto: Jakub Jurdič

Růžové šaty s peřím jste mohli vidět v Love Islandu a jsou od polské návrhářky Magdy Butrym. Boty jsou značky Mach&MachFoto: Jakub Jurdič

Vášeň pro boty a kabelky

Nedílnou součástí její šatny jsou i boty. Nad výškou některých podpatků se doslova tají dech. „Naučila jsem se na nich chodit díky moderování Snídaně s Novou. Nejdřív jsem trpěla, ale pak mi začaly být pohodlné. Je to ale jako u každých jiných bot - jednou si je vezmu a je to úplně v pohodě a podruhé z nich mám neskutečné puchýře.“ Na památku si schovává své svatební boty. „Koupila jsem je asi den před svatbou v Aldu a byly perfektní. Brali jsme se v zámeckém parku a běhali tam po trávě, takže takové Jimmy Choo by dostaly pořádně zabrat.“

Foto: Jakub Jurdič

Kromě třpytivého sáčku, který má od své stylistky Daniely Pilné, jsou všechny kabelky značky Cult GaiaFoto: Jakub Jurdič

Inspiraci hledá na Instagramu

Móda a trendy zajímaly Zorku odjakživa. Inspiraci čerpá i z Instagramu, kde je sama hodně aktivní - má přes 327 tisíc sledujících. „Mou největší inspirací je dánská módní influencerka Josefine Hanning Jensen, kterou na Instagramu najdete jako @josefinehj, a potom zbožňuju profil modelky @rosiehw. Z českých je to především návrhářka Ivana Mentlová, která má podle mě cit pro módu jako nikdo jiný v této zemi. Ale kromě módy sleduju taky spoustu cestovatelských a food profilů.“

Načítám