Hlavní obsah

Zásnuby slavných: Herečka požádala přítelkyni o ruku v Disneylandu, zpěvák ve vyprodané O2 aréně

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bude veselka! Australská herečka Rebel Wilson je čerstvě zasnoubená. Její vyvolenou je módní návrhářka, se kterou randí od loňského června. Jak ji požádala o ruku a kdo další z celebrit si užil romantické zásnuby?

Článek

Známá komediální herečka z filmů Ladíme, Jak přežít single nebo Podfukářky požádala svoji přítelkyni o ruku. Jednou už taková zpráva obletěla svět, a to v listopadu 2022, šlo ale o planý poplach. Žádost proběhla až nyní, 19. února, během jejich výletu do Disneylandu, a herečka hned sdílela fotky na svém Instagramu.

Že randí s Ramonou Agrumou, módní návrhářkou, oznámila na Instagramu už v červnu 2022, kdy napsala: „Myslela jsem si, že hledám Disneyprince, ale nejspíš to celou dobu byla Disneyprincezna.“ Loni je seznámil jejich společný kamarád a před první schůzkou nejdřív mluvily hodiny a hodiny po telefonu. V jistém směru tedy byl podle herečky start jejich vztahu staromódní, ale v každém případě romantický.

Foto: Profimedia.cz

Rebel Wilson a Ramona Agruma na procházce s jejich malou dcerkou, která přišla na svět v listopadu 2022Foto: Profimedia.cz

Proto asi vybrala Rebel jako místo žádosti o ruku právě Disneyland. Měly stejná trička, všude byly růžové růže a ruku Ramony nyní zdobí diamantový prsten (stejný měla schovaný herečka i pro sebe, samozřejmě). Zažívají krásné období a jejich radost násobí i Rebelina dcerka Royce Lillian. Ta se narodila loni v listopadu a odnosila ji pro herečku náhradní matka.

Rebel Wilson, která v posledních letech razantně zhubnula, vždy randila jen s muži. Dle jejích slov nikdy nezažila romantické spojení se ženou, až do té doby, než potkala Ramonu. Pro ni samotnou to bylo překvapení.

Kdo další z celebrit zažil romantickou žádost o ruku, a klidně i v přímém přenosu nebo u nás před vyprodanou O2 arénou?

Marek Ztracený

Velké překvapení si nachystal zpěvák Marek Ztracený před třemi lety pro svoji stále ještě snoubenku Marcelu Skřivánkovou. Pár je spolu od roku 2009, avšak hned po roce přišel rozchod. Marcela ale záhy zjistila, že je těhotná. Nebylo to hned, ale nakonec se k sobě vrátili. V roce 2020 koncertoval v O2 aréně a prohlásil, že pokud ji vyprodá, požádá svoji dlouholetou přítelkyni, se kterou má dvanáctiletého syna, o ruku. Tak se stalo a vyprodal ji dokonce dvakrát. Marcela se tehdy bála, aby to nebylo jen divadlo pro kamery, ale byla radostí bez sebe. Jenže dotazů, kdy bude veselka, musí mít už po třech letech od zasnoubení až po krk. Takže, kdy?

Miroslav Hejda

Foto: Profimedia.cz

Jsou krásný pár! Zorka a Míra Hejdovi v pořadu na Primě v březnu 2022Foto: Profimedia.cz

Další z párů, který si střihl zasnoubí v přímém přenosu? Moderátor a producent Miroslav Hejda požádal o ruku moderátorku Zoru Kepkovou při vysílání Snídaně s Novou, kterou tehdy moderovala s Tomášem Krejčířem. Vlezl si do obrovské dárkové krabice, u sebe měl květinu, prstýnek a na rtech jedinou otázku. Brali se o rok později, v roce 2013, na zámku Blatná. Pár tvoří už od roku 2009 a jsou už také rodiči téměř dvouletého synka Nikolase. A stále se věnují moderování, on například na televizi Óčko v podobě rozhovorů z limuzíny a ji můžete slyšet každý den v rádiu v odpolední show Evropy 2.

Pink

Zpěvačka Pink se provdala za profesionálního závodníka v motocrossu Carey Harta v roce 2006. Začali spolu chodit v roce 2001, po dvou letech se rozešli, ale dali se opět dohromady a zpečetili to zasnoubením. Zpěvačka to provedla originálně - o ruku požádala ona jeho, a to při jednom z motocrossových závodů jejího milého. Když projížděl kolem ní na motorce, držela v ruce nápis Vezmeš si mě? Když nezastavil, připsala Myslím to vážně.

A to asi zafungovalo, protože Hart zastavil, políbil ji a žádost přijal. Po svatbě se opět na chvíli rozešli, a to v roce 2008, a Pink se z toho vyzpívala v megahitu So What. Opět k sobě ale našli cestu a v roce 2011 pak přivítali dceru Willow a o pět let později syna Jamesona. A vypadá to, že jim to zatím klape.

Machine Gun Kelly

Foto: Profimedia.cz

Zásnuby Megan Fox a Machine Gun Kellyho v lednu 2022Foto: Profimedia.cz

Nejvýstřednější pár v showbyznysu - to je, nebo možná byl, herečka Megan Fox a zpěvák Machine Gun Kelly. Zasnoubili se loni v lednu po dvouletém vztahu „pod tím samým stromem, kde se do sebe zamilovali“, jak napsal k příspěvku na Instagramu hudebník. Žádost o ruku se odehrála v Portoriku během jejich dovolené v roce 2020 a herečka dostala zásnubní prsten se dvěma kameny - smaragdem, jakožto jejím kamenem podle data narození, a diamantem, který odráží zase narození hudebníka. Dohromady tvoří kameny dvě části jedné duše. Je to romantik, ten Machine Gun Kelly. Nakonec se napili navzájem krve toho druhého a celá žádost byla natočena, a dokonce ze tří úhlů.

Nicméně to vypadá, že se objevily trable v ráji. Megan Fox před pár dny smazala nejdřív fotky s ním, pak i celý svůj Instagramový profil. Přišel rozchod.

Leoš Mareš

Leoš a Monika Marešovi slaví pětileté výročí od svatby. Ale vraťme se k zasnoubení, které proběhlo v říjnu 2017. Moderátor přichystal pro svoji přítelkyni výlet do Mariánských lázní, zařídil ohňostroj, který doprovázela jejich oblíbená písnička od Coldplay, a pak následovalo pokleknutí a prstýnek. A samozřejmě odpověď ano. Svatba byla ale o mnoho méně okázalejší než zásnuby. Brali se v únoru 2018 v Litomyšli a byli na ní jen se svědky a rodiči. Své manželce pak věnoval k narozeninám v květnu ještě song Slib, který s ním nazpívala Helena Zeťová.

Reklama

Načítám