Hlavní obsah

Pořiďte si huňatý kabát - oživí každý outfit. Najdete ho aktuálně ve slevách

Foto: Edward Berthelot, Gettyimages.com

Foto: Edward Berthelot, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste během posledních týdnů vystřílely všechny své oblíbené outfity, máme pro vás tip, který váš zimní šatník zaručeně promění. Kožešinový kabát! S tímhle super módním kouskem vytvoříte spoustu nových sestav a co je ještě lepší, ulovit ho můžete i ve slevách.

Článek

Kožešinové kabáty jsou snad jediným kouskem, u kterého vítězí syntetická varianta nad tou přírodní. Módní svět je v této otázce zajedno – pravé kožešiny se v posledních letech vzdala naprostá většina návrhářů.

Kožešinám nahrává nový trend

Ptáte se, proč si pořizovat kabát v samém závěru zimy? Kromě zmiňovaných slev, kdy máte možnost ušetřit stovky až tisíce korun na jediném kousku, je to současný trend mob wife, který nabírá na síle. Mob wife odkazuje na estetiku bohatých manželek mafiánských bossů a pracuje s okázalostí a maximalismem. Jeho vyznavačky se nebojí nápadných šperků, výrazných módních kousků, vysokých podpatků a samozřejmě kožešin, které jim dodají punc luxusu.

Pokud vás tenhle směr baví, vyberte si kožešinu s delším chlupem a noste ji k šatům nebo sukním. Huňaté kabáty jsou skvělým parťákem také do společnosti – večerním róbám vyloženě sluší.

Kabáty se skvěle hodí i k džínám

Jít na to můžete ale samozřejmě i jednoduše. Máte-li za to, že by #mobwife měla zůstat na TikToku, vyvažte honosnou kožešinu ležérnějšími materiály, jako je například denim. Džíny a bílé triko poslouží jako dokonalý podklad pro trendy kabát a do hry samozřejmě můžete zapojit i další kalhoty. Co se týče bot, skvěle fungují kozačky, ale i kotníkové boty nebo tenisky, které ráz kožešiny odlehčí.

20 stylových kabátů z obchodů

Pokud je na vás kožešina jako taková příliš objemná, vsaďte na plyšové kousky ve stylu teddy bear, které si letos užívají comeback. Nejčastěji natrefíte na klasické odstíny jako krémová, hnědá nebo černá, vybrat si ale můžete i svršek ve výrazné barvě, který dodá vašim zimním outfitům úplně jiný rozměr.

Co se týče délek, z hlediska trendů mají přednost delší kabáty, které se zároveň dají snáze kombinovat. Mezi našimi tipy ale najdete i varianty sahající do pasu nebo jen o chlup níž.

Téměř polovina svršků, které jsme pro vás vytipovali, jsou navíc ve slevách a v případě dvou kousků se leckdy vejdete do pouhých čtyř stovek.

Načítám