Hlavní obsah

Kabáty jsou ve slevách! Krásné kousky seženete i za polovinu původní ceny

Foto: Jeremy Moeller, Gettyimages.com

Foto: Jeremy Moeller, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mrzí vás, že jste si v posledních měsících nestihly pořídit nový kabát? Nic není ztracené. V obchodech stále najdete množství krásných kousků – a navíc jsou ve slevách. Také na snížené ceny slyšíte? Prohlédněte si výběr stylových modelů, které jsou o stovky i tisícovky levnější než na počátku zimy.

Článek

Hledání vysněného kabátu ve slevách má jediné úskalí: nemůžete počítat s tím, že každý exemplář najdete ve všech velikostech. Pokud proto zahlédnete model, který by se vám hodil, neotálejte. Jednodušší je v tomto případě online pátrání, kdy si můžete svou velikost vyfiltrovat.

Ať už najdete krásný zimní či přechodný kabát v kamenném obchodě, nebo e-shopu, buďte náročné a nepořizujte si kousek, o kterém nejste stoprocentně přesvědčené, že ho unosíte. A to i když je za extra výhodnou cenu. Stejně tak si vždy prostudujte složení. Není bohužel výjimka, že kabátek popsaný jako vlněný obsahuje sotva 20 % vlny anebo je model za tisíce složený jen z polyesteru. Vždy byste měly vědět, co za danou cenu opravdu dostanete.

22 stylových kabátů ze slev

Proč lovit ve výprodejích zrovna kabáty? Jde o kousek, jehož pořízení se může prodražit, a díky slevám tak lze ušetřit nejen stovky, ale častokrát i tisíce korun. A to zejména v případě, že pátráte po kvalitnějších vlněných kusech nebo lovíte ve vodách dražších značek.

V tipech, které jsme pro vás posbíraly, najdete nejen klasické kousky ve světlých barvách nebo v černé, ale také výrazné kabáty, které zaujmou na první dobrou. Právě ty se skvěle hodí ženám, jež už doma mají základní kousky a chtějí oživit svůj zimní šatník. Vsadit můžete na nápadný odstín, ale také na kostkovaný vzor nebo motivy květin.

Načítám