Hlavní obsah

Nová image. Monika Babišová vstupuje do nové životní kapitoly s kratšími vlasy

Foto: Instagram Moniky Babišové, Profimedia.cz

Foto: Instagram Moniky Babišové, Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Monika Babišová si řadu let držela stejnou vizáž. Dlouhé blond lokny pro ni byly poznávacím znamením. Tomu je ale nyní konec a vlasy zkrátila. Jak se vám její proměna líbí?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Monika Babišová nepatří k velkým experimentátorkám, co se vizáže týče. Teď se ale na svém instagramovém profilu pochlubila novým účesem. Vlasy nosila vždy dlouhé, blond, trochu sestříhané a navlněné do objemu. Vlny i barva zůstaly, ale změnou je zastřižení konečků do rovna – jak to alespoň z fotografie působí.

Proměna Moniky Babišové

Středně krátká délka má hned několik výhod. Vlasy si lépe udrží objem, zbavíte se zničených konečků a ještě vás zastřižení do rovna omladí, jako se to povedlo u Moniky Babišové. Jednoduše ideální sestřih na jaro, který můžete stylovat do vln nebo klidně i do rovna – obojí bude vypadat skvěle. Tento účes může být i přestupní stanicí mezi dlouhými kadeřemi a mikádem – vyzkoušíte si, jak se v kratším účesu cítíte. Třeba bude Monika zkracovat ještě víc! (Nedávno vlasy zkrátila i Nikol Leitgeb.)

Nové vlasy, nová životní kapitola?

Nová životní kapitola, kratší vlasy? Je to ohrané klišé, ale něco pravdy na něm bude. Monika a Andrej Babišovi totiž oficiálně oznámili konec vztahu 19. dubna. Strávili společně 30 dlouhých let a mají spolu dvě děti, dceru Vivien a syna Frederika. S novými vlasy tudíž vstupuje do nové single éry. A její fanoušci na sociální síti jí proměnu zatím jen chválí!

Anketa

Jak se vám líbí nové vlasy Moniky Babišové
Líbí, je to super změna
90,7 %
Delší vlasy jí slušely více
9,3 %
Celkem hlasovalo 10070 čtenářů.
Související témata:

Načítám