Hlavní obsah

Penélope Cruz pobláznila svět svým novým mikádem a vášnivým filmovým rande s Bradem Pittem

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Penélope Cruz pobláznila internet hned díky dvěma věcem. Tou první je stylové prosvětlené mikádo, tou druhou je minutový film, ve kterém je na romantickém francouzském rande s Bradem Pittem. Obojí musíte vidět na vlastní oči!

Článek

Herečka se španělskými kořeny patří k filmovým kráskám, které s vlasy moc neexperimentují. Nosí je zpravidla delší a občas k nim přidá ofinu. Nedávno se ale rozhodla pro radikálnější střih i zesvětlení a my na ní můžeme oči nechat. Na pařížském fashion weeku ale zazářila nejen kvůli mikádu. Zahrála si totiž s Bradem Pittem v krátkém černobílém filmu, který uváděl přehlídku Chanel.

Mikádo podle Penélope Cruz

Penélope Cruz je věrná svojí tmavě hnědé barvě, kterou nosí velmi vkusně prosvětlenou – často to vypadá jen jako od sluníčka. Pokud po něčem podobném toužíte, obraťte se na kadeřníka a požadujte balayage nebo contouring. S novým střihem si nechala ještě pár proužků přidat a výsledkem je medová blond, která herečku rozzářila, omladila a na jaro se skvěle hodí.

Mikádo nosí jak vyžehlené s pěšinkou uprostřed, tak vyfoukané do objemu a natočené do glamour stylu. Díky prosvětleným pramínkům pak vypadají vlasy opticky hustější. Podívejte se do fotogalerie na její vlasovou evoluci. Spoiler – slušelo jí to vždycky!

S Bradem Pittem na rande

Mikádo ale není jediná novinka. Pro Chanel, jehož je Penélope ambasadorkou od roku 2018, natočila společně s Bradem Pittem krátký minutový film. Ten odstartoval nedávnou přehlídku v Paříži ready-to-wear kolekce na podzimní a zimní sezonu.

Děj se odehrává ve francouzském resortu v Deauville, kde Coco Chanel v roce 1912 otevřela svůj první butik. Krátký šot je inspirován scénou z oscarového snímku Muž a žena z roku 1966. Penélope Cruz pro Vogue řekla, že je to jeden z jejích nejoblíbenějších filmů vůbec a bylo pro ni velkou poctou se na natáčení podílet. Trvalo dva dny a bylo to poprvé, kdy si zahrála přímo s Bradem Pittem (oba sice účinkovali ve filmu Konzultant z roku 2013, ale před kamerou se nesešli). Kromě dvou protagonistů hraje hlavní roli i kabelka Chanel.

Romantické rande, procházka po pláži, elegantní večeře, dlouhé pohledy do očí a nakonec otázka na servírku v hotelové restauraci: Máte nějaké volné pokoje? Jejich chemie na filmovém plátně pobláznila internet. Přesvědčte se na vlastní oči:

Načítám