Hlavní obsah

VIP vlasové proměny? Na jaro zkracujeme! Nové vlasy má Nikol Leitgeb nebo Gigi Hadid

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro? Chce to mikádo! Poslední dny přinesly několik vlasových proměn z řad slavných žen. Jednou z nich je veřejností oblíbená Nikol Leitgeb, která vlasy zkrátila razantně. Kdo další se nechal zlákat kratším účesem? Hailey Bieber, Zendaya nebo Margot Robbie. Podívejte se, jak jim to sluší.

Článek

Jarním sestřihem číslo jedna je každoročně mikádo, které bude in za každých okolností. V trendech se lehce mění jen jeho podoby a délky, ale se žádnou z variant nešlápnete vedle. Inspiraci a odhodlání shodit vlasy pro „lehčí hlavu“ můžete najít u herečky, zpěvačky, moderátorky a influencerky Nikol Leitgeb. Pro ni se ale nejedná o první mikádo, během let už vlasy zkrátila několikrát. Délku tedy mění často, ale blond se drží stále.

Mikádo mají všichni

Vlasy zkrátila i královna zahraničních influencerek Hailey Bieber, která je měla pár měsíců prodloužené. Vrátila se opět k mikádu, ale tentokrát po ramena. Vysloužilo si na internetu přezdívku #baroquebob (barokní mikádo) – asi díky tomu, že jsou vlasy v jedné délce a Hailey je má na fotce podtočené dovnitř, což evokuje tuto kulturní éru.

Do podobné délky, ale s víc sestříhanými prameny ostříhala svoje dlouhé blond lokny po pás i modelka Gigi Hadid. Pokud byste ale chtěly držet prst na tepu doby, objednejte si u kadeřnice nejkratší variantu a tou je ultrakrátký french bob s vlasy končícími těsně pod ušima.

Lob podle Margot a Zendayi

Pokud vás kratší mikáda nelákají, následujte účes podle hollywoodské herečky Margot Robbie. Dlouhé blond vlasy, kterými oslňovala v rámci Barbie filmové tour, jsou minulostí. Nyní je má zastřižené do rovna do účesu lob (long bob), jehož definice zní: Delší mikádo, které končí zhruba u klíčních kostí. Je to na pomezí dlouhých vlasů a mikáda, tudíž to nejlepší pro nerozhodné. Navíc si tak otestujete, zda by vás kratší účes bavil.

Delší variantu mikáda nosí i herečka Zendaya. Ta mění délky i barvy vlasů jak na běžícím páse, ale často se jedná o paruky (především když má vlasy až do pasu). Nádherné looky předváděla v rámci filmové tour k druhému pokračování sci-fi hitu Duna, kdy měla ještě tmavé vlasy. Uvedení jejího dalšího nového filmu Rivalové (2024), kde hraje hlavní roli bývalé tenisové šampionky, zahájila jako blondýnka.

„Užívají si blondýnky víc zábavy?“ zeptala se moderátorka australské Elle na filmové premiéře. Zendaya s úsměvem odvětila: „To teprve zjistím, zlato! Právě jsem začala, dám vám vědět!“ Čokoládově hnědá je její barvou, ale musíme uznat, že i v blond vypadá úžasně. Prohlédněte si fotogalerii!

VIP vlasové proměny

Načítám