Hlavní obsah

Trik, jak udělat ledabyle dokonalý drdol, se kterým můžete vyrazit na večírek, ples i rande

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte inspiraci na účes na ples, svatbu, večírek nebo jen na večeři se svým partnerem? Ledabylý, ale zároveň prudce elegantní drdol není vůbec tak těžký, jak by se mohlo zdát.

Článek

Také někdy přemýšlíte, jak se vytvářejí všechny ty nádherné, komplikované a objemné drdoly? První dobrá zpráva – víme, jak na to. Druhá dobrá zpráva – tento drdol není vůbec tak komplikovaný, jak vypadá. Hlavní je vlasy dobře připravit.

Naše modelka má středně husté, polodlouhé vlasy. Aby účes vypadal takto, bylo potřeba je pramen po pramenu natočit kulmou. Zásadou je vlnky nerozčesávat, ale nechat vychladnout v natočeném tvaru. Pak už je to opravdu snadné, vlny jen prohrábnete a využijete jejich objem ve tvoření drdolu. Připravte si průhlednou gumičku, několik pinetek, termoochranu, stylingový krém, pudr pro objemlak na vlasy a postupuje podle hairstylistky Petry Soukupové

Za poskytnutí prostoru k natáčení děkujeme studiu Zero Limits, Podkovářská 2, Praha 9; @studiozerolimits.

Drdoly patří k efektním účesům: podívejte se na rychlý návod, jak udělat ledabylý drdol, oblíbený je také dokonale ulíznutý drdol, když vaše vlasy nemají svůj den, stále populární je také smotaný drdol v boho stylu. Naprosto luxusně pak vypadá copánkový drdol.

Reklama

Související témata:

Načítám